Een veilig verblijf
Parkhotel Horst
Discount slider image

Een veilig verblijf

 Fijn dat u er bent. 

 

Natuurlijk boekt u hier tegen de laagste prijs, maar uw gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom laten u wij graag weten wat het hotel doet om u veilig te kunnen ontvangen, zodat u met een gerust hart op reis kan.

 

Maatregelen bekijken

Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Speciale arrangementen
Betaal met iDeal
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Voor de Kids

Toverland

Attractiepark Toverland heeft attracties voor alle leeftijden. Stap samen in de Twist & Turn, de razendsnelle Aqua Snake of geniet van een ritje in de carrousel. Houd je meer van snelheid stap dan in de bobsleebaan, hier mag je je eigen snelheid bepalen. En mocht het onverhoopt regenen, geen zorgen. In het park zijn genoeg attracties die overdekt zijn. Ontdek bijvoorbeeld de geheimen van Villa Fiasco (een huis met speciale effecten), draai rond in de Teacups of zwier hoog door de lucht in de Sim sa la Swing (een ouderwetse kettingcarrousel). Ook voor de echte durfals zijn er genoeg stoere attracties! Stap in de Boomerang, een junior coaster die in sneltreinvaart door het indoor-gedeelte van het park raast of maak een rit in de razendsnelle Booster Bike. Zittend op een motor wordt je als een raket afgeschoten, waarbij de topsnelheid op ruim 75 kilometer per uur ligt. De houten achtbaan Troy brengt je in weer en wind tot een hoogte(punt) van 35 meter! Na zo’n sensationele rit wil je nog maar één ding: nog een keer! En omdat Toverland geen lange wachtrijen heeft, is dat geen enkel probleem.

Bezoek de website


ZooParc Overloon

Beleef een spannende ontdekkingsreis langs bijzondere dier- en plantensoorten in het natuurlijkste dierenpark van Nederland. Sta in het 21 hectare grote park oog in oog met onder andere cheetahs, tapirs, gibbons, flamingo’s, reuzenmiereneters, kleine panda’s, rendieren, beermarters en de grootste strohalsibissengroep ter wereld. In de ruime doorloopgebieden bewegen dieren als lemuren, Indische antilopen en reuzenkangoeroes zich vrij tussen de bezoekers. Voor de kinderen is er ook van alles te beleven in het park! Kom ravotten in de speeltuin, dieren knuffelen in de kinderboerderij en een spannende speurtocht maken langs de bewoners van het park.

Bezoek de website


Klein Zwitserland

Speelpark Klein Zwitserland viert dit jaar haar 80ste verjaardag en is daarmee één van de oudste speeltuinen van Europa. Maar Klein Zwitserland is méér dan alleen maar een nostalgische speeltuin. Een kinderzwembad, een Adventure Midget Golfbaan, maar vooral het Avonturenbos maken het park tot een dagje zorgeloos speelplezier, waar je spanning en avontuur ervaart, waar je kunt ravotten en waar je actief bezig bent. Er is voor ieder wat wils! In het speelpark vinden de kinderen de hoogste schommel en de langste buisglijbaan van Europa.

Bezoek de website