Zalen en Feesten

Uw bijzondere moment is bij ons in goede handen!

Of het nu gaat over uw bruiloft, een vergadering, een feest of een condoleance, u wilt graag dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij delen deze wens en doen er dan ook alles aan om er samen met u een onvergetelijke dag van te maken. Door onze jarenlange ervaring met feesten en met onze diverse zalen, kunt u erop vertrouwen dat uw bijzondere moment bij ons in goede handen is.

Zonsondergang - Kasteelsebossen - Parkhotel Horst
Trouwen - Parkhotel Horst

Bruiloften

Zoekt u een bijzondere trouw locatie voor uw bruiloft? Een locatie waarbij alles onder één dak te vinden is en waarbij u erop kan vertrouwen dat alles goed geregeld wordt? Dan bent u bij Parkhotel Horst aan het juiste adres! Wij luisteren naar jullie wensen en adviseren jullie graag bij het samenstellen van een passend programma. Vanzelfsprekend met alle ruimte voor een persoonlijke invulling. Juist de aandacht voor detail draagt bij aan ‘de mooiste dag van jullie leven’. Gegarandeerd door onze jarenlange ervaring.

Buiten Bruiloft - trouwen - Parkhotel Horst

Feesten

Voor uw bedrijfs- of familiefeest vormt Parkhotel Horst de ideale ambiance. Onze zalen, die bij mooi weer met het aangrenzende terras kunnen worden gebruikt, bieden een prachtig uitzicht over het water van de Kasteelse bossen.

U kunt bij ons terecht voor feesten van 20 tot 500 personen! Wij kunnen u daarvoor diverse all-in themafeesten aanbieden, maar het is natuurlijk altijd mogelijk een feest-naar-wens te organiseren. Ons ambitieuze team staat voor u klaar en helpt u graag met het organiseren van uw feest!

Vergaderlocatie met overnachting

Zalenoverzicht

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Limburg? Een plek waar al uw zorgen uit handen genomen worden, en alles tot in de puntjes is geregeld? Dan bent u bij Parkhotel Horst aan het juiste adres.

Bij Parkhotel Horst weten we als geen ander hoe je succesvol een meeting, congres of bijeenkomst organiseert. Wij helpen u graag, uw succes te verwezenlijken. Kies uit 12 vergaderzalen, een panoramisch uitzicht en voor een unieke locatie in de Kasteelse Bossen.

Witte bloem Condoleance - Koffietafel

Condoleances

Een condoleance is een mooi moment om samen met familieleden en vrienden uw dierbare te herdenken. Om met een traan en een lach herinneringen op te halen. De condoleance is het moment waarop u mensen de gelegenheid geeft om hun medeleven te tonen. Aangezien wij graag uw zorgen uit handen nemen en u waarschijnlijk wel meer aan uw hoofd heeft, hebben wij diverse koffietafel arrangementen beschikbaar. Uiteraard helpen wij u ook graag met samenstellen van een persoonlijk condoleance, die volledig aan uw wensen voldoet.