Feesten en Partijen

Bij Parkhotel Horst weten we als geen ander hoe je succesvol feesten en partijen organiseert.

 

Feest | Bruiloft | Parkhotel Horst | Noord Limburg | Receptie | Bedrijfsfeest
Feest zaal Parkhotel Horst

Een unieke locatie voor al uw feesten en partijen

Voor uw bedrijfs- of familiefeest vormt Parkhotel Horst de ideale ambiance. U kunt bij ons terecht voor feesten van 20 tot 500 personen! Onze zalen, die bij mooi weer met het aangrenzende terras kunnen worden gebruikt, bieden een prachtig uitzicht over het water van de Kasteelse bossen.

Wij kunnen u daarvoor diverse all-in themafeesten aanbieden, maar het is natuurlijk altijd mogelijk een feest-naar-wens te organiseren. Wij beschikken over nauwe contacten met artiesten- en evenementenbureaus, waardoor wij u kunnen helpen uw feest een bijzondere dimensie te geven. U kunt de organisatie van uw feest met een gerust hart aan ons vakbekwame team overlaten.

Ons team staat voor U klaar!

Flexibiliteit, een prima keuken en een vlotte bediening staan garant voor een geslaagde happening! Of u nu gaat voor een gangendiner, een uitgebreid buffet of op zoek bent naar lekkere hapjes voor de feestavond, onze keuken gaat altijd voor kwaliteit. Gecombineerd met ons enthousiaste bedieningsteam welke met de echte Limburgse gastvrijheid klaar staat voor u en uw gasten, wordt uw feest zeker een succes.

Borrelen | Parkhotel Horst | Bruiloft | Feest

Borrelen in stijl

Bij Parkhotel Horst organiseren we de perfecte (bedrijfs-) borrel en recepties in een sfeervolle en elegante omgeving. Onze luxe faciliteiten en het adembenemende uitzicht over het meer zorgen voor een ontspannen sfeer. Geniet van heerlijke hapjes en drankjes, verzorgd door ons ervaren team, terwijl u samenkomt met vrienden, familie of collega’s in een prachtige setting. Onze gastvrije service en de mooie locatie maken van elke borrel een succes. Of het nu een informele borrel in onze bar of een formeel evenement in een van onze zalen is, Parkhotel Horst zorgt voor een perfecte ervaring.

Wij maken uw diner bijzonder

Een diner bij Parkhotel Horst biedt een unieke ervaring, ideaal voor zowel familiediners als bedrijfsdiners. Met een prachtig uitzicht over het meer, biedt ons restaurant BØFF een gevarieerd menu dat inspeelt op ieders smaak. Of het nu gaat om een intiem diner met geliefden of een grootschalig bedrijfsfeest, de gastvrije sfeer en professionele service garanderen een geslaagde avond. Het keukenteam bereidt culinaire hoogstandjes met verse, lokale ingrediënten, terwijl ons attente personeel zorgt voor een persoonlijke ervaring. Voor grotere gezelschappen zijn er sfeervolle zalen beschikbaar, perfect voor een persoonlijke of zakelijke bijeenkomst.

Uw bruiloft bij Parkhotel Horst

Zoekt u een bijzondere trouwlocatie waar alles perfect geregeld is? Bij ons staat uw dag centraal! Wij luisteren naar jullie wensen en adviseren jullie graag bij het samenstellen van een passend programma. Vanzelfsprekend met alle ruimte voor een persoonlijke invulling. Want als wij iets belangrijk vinden, dan is het wel dat uw bruiloft zo verloopt als u voor ogen had. Juist de aandacht voor detail draagt bij aan ‘de mooiste dag van jullie leven’. Gegarandeerd door onze jarenlange ervaring.

Restaurant BØFF - Parkhotel Horst

Restaurant BØFF

BØFF is dé plek in Noord-Limburg waar je op elk moment van de dag thuis bent.

Verken Restaurant BØFF
Comfort Kamer - Bed bij Parkhotel Horst

Kamers

Voor ieder een passende kamer in Parkhotel Horst, met onze grote diversiteit aan kamertypes hebben wij altijd een kamer die bij u past!

Verken onze kamers

Vergaderingen en bijeenkomsten

Meer informatie
Witte bloem Condoleance - Koffietafel

Condoleance

Meer informatie
Trainingskamp Parkhotel Horst

Trainingskampen

Meer informatie