Zwembad

Een duik nemen voor het werk of gewoon even ontspannen in het warme water? Ons zwembad is geschikt voor iedereen!

Zwembad | Wellness | Faciliteiten | Parkhotel Horst | Noord Limburg

Verwarmd binnenzwembad

Uw ochtend actief beginnen? Na een lange dag even stoom afblazen? Of even lekker ontspannen? Bij ons is dit allemaal mogelijk. Ons zwembad bevindt zich binnen en beschikt over verwarming waardoor het water een constante temperatuur tussen de 29 en 30 °C is. Het zwembad is 135 centimeter diep en is luxueus ingericht waardoor het een gemoedelijke en ontspannende sfeer uitstraalt. De bruisbank in het zwembad is ideaal om even te ontspannen na bijvoorbeeld een heerlijke dag fietsen door het landschap van Noord-Limburg. Ook zijn er ligbedden aanwezig waar u naar een heerlijke frisse duik even kan relaxen. 

Daarnaast is er vanuit het binnenzwembad ook de mogelijkheid naar buiten te gaan. Hier vindt u een klein afgesloten terras, welke is omgeven door een groene oase. Ideaal wanneer u even een frisse neus wil halen, of genieten van de zon. 

Als u zich liever bij het zwembad omkleed kunt u gebruik maken van de omkleedruimtes, zo hoeft u niet in uw badjas door het hotel. Wilt u zich liever al wel op de kamer omkleden, dan kunt u vanaf de verdieping van uw hotelkamer de lift naar het souterrain nemen. Op deze manier komt u direct bij het binnenzwembad uit en hoeft u niet in uw badjas over de begane grond. 

Openingstijden en meer informatie

Ons zwembad is dagelijks geopend van 10:00 – 22:00uur. (Hotelgasten kunnen indien gewenst eerder in het zwembad terecht. U moet er dan wel rekening mee houden dat onze collega’s van de huishoudelijke dienst nog langs kunnen komen).

Let op! Het dragen van badkleding in en rondom ons binnenzwembad is verplicht. 

Verblijft u nu niet in ons hotel maar zou u toch een dag gebruik willen maken van ons zwembad? Dit is mogelijk voor een prijs van € 7,50 p.p. 

Op maandag, woensdag en donderdagmiddag (m.u.v. feest- en vakantiedagen) worden er zwemlessen gegeven. Hierdoor is het zwembad deze middagen niet toegankelijk voor gasten.