Routebeschrijving

Met een directe ligging aan de A73 biedt Parkhotel Horst u een perfecte bereikbaarheid.

Drone overzicht Parkhotel Horst - Sunset

Airsoft Brothers

Designer outlet Roermond

Centrum Venlo

Nationaal Park de Maasduinen

De Groote Peel

Limburgs Museum

Mind Mystery

De Hertog Jan Brouwerij

Kasteeltuinen Arcen

Oorlogsmuseum Overloon

Venray Remembers

Aardbeienland

De IJsvogel

Openluchtmuseum de Locht

Routebeschrijving

Parkhotel Horst is vanuit alle richtingen met de auto eenvoudig te bereiken. Het Hotel ligt direct aan de A73 en is vanaf de snelweg al te zien. Parkeren is geheel GRATIS en kan aan de voorzijde van het hotel. Klik op onderstaande button en start uw routebeschrijving via maps.

Klik hier voor de route
Parkeren Parkhotel Horst

Met de auto

Wanneer u Afrit 10-Horst-Noord neemt, is ons hotel direct naast het viaduct te vinden. Komt u vanuit het Noorden? Ga dan linksaf onder het viaduct door, wanneer u van de A73 afkomt. U vindt het hotel dan aan uw rechterzijde. Neemt u de snelweg vanuit het zuiden? Dan vindt u ons hotel aan de rechterzijde wanneer u afrit 10-Horst-Noord op A73 neemt.  

Met het vliegtuig

Er zijn drie vliegvelden te vinden in de omgeving van ons hotel. Op slechts 50 minuten rijden vindt u Eindhoven Airport, vliegveld Weeze ligt op een reisafstand van 30 minuten en het vliegveld van Düsseldorf is ongeveer 45 minuten rijden met de auto. Onze collega’s van de receptie helpen u graag met het reserveren van een taxi, zodat u op tijd op uw gewenste bestemming aankomt.   

Openbaar vervoer

Wilt u liever met openbaar vervoer ons bezoeken? Dan adviseren wij u om vanuit het Noorden de trein naar Venray te nemen en vanuit daar op de bus te stappen. Bij Bushalte Nieuwe Lind, Castenray moet u uitstappen om vervolgens te voet uw weg te vervolgen onder het viaduct door. Parkhotel Horst ligt op ongeveer 5 minuten lopen vanaf dit busstation. Wanneer u ons vanuit het zuiden komt bezoeken, dan kunt u het beste de trein nemen naar station Horst-Sevenum. Vanuit daar vetrekken er eveneens bussen die langs bestemming Nieuwe Lind, Castenray rijden.  

Gratis parkeren

Komt u met de auto naar ons hotel? Dan kunt u uw zorgen over het parkeren thuislaten! 

Meer info
Parkhotel Horst - Parkeren.

Tesla Superchargers

Met onze Tesla Superchargers heeft u uw auto in een mum van tijd weer volledig opgeladen!

Meer info
Tesla laden Parkhotel Horst