Tesla Superchargers

Met onze Tesla Superchargers heeft u uw auto in een mum van tijd weer volledig opgeladen!

Tesla laden Parkhotel Horst

Uw elektrische auto, eenvoudig en snel opgeladen

Bent u in het bezit van een elektrische auto of een Tesla en opzoek naar een geschikte locatie om uw auto in een mum van tijd op te laden? Dan bent u bij ons van harte welkom. Onze parkeerplaats beschikt over 16 Tesla Superchargers die uw auto in 30-45 minuten volledig opladen. Het gebruik van een Supercharger is eenvoudig: u plugt in en de auto wordt automatisch opgeladen. Met de Tesla-app kunt u de beschikbaarheid van Superchargers bekijken, uw oplaadstatus volgen of een melding ontvangen wanneer uw auto klaar is om te vertrekken.

Wist u dat u tegenwoordig alle elektrische auto’s kan opladen aan de Tesla Supercharger’s. Download de Tesla app en kies de optie ‘Uw niet-Tesla opladen’. Onze parkeerplaats is buiten de Superchargers om, ook voorzien van twee ‘gewone’ laadpalen, die voor iedereen toegankelijk zijn. Dus ook wanneer u geen gebruik wenst te maken van de Superchargers en de Tesla app, kunt u bij ons uw auto volledig opladen.

Zelf even opladen

Tijdens het laden hoeft u zich bij ons niet te vervelen. Strek uw benen en loop gerust even ons restaurant BØFF binnen. Een kopje koffie met Limburgse vlaai, snel ontbijten, lunchen of dineren, of alleen een borrel met een bite: het kan bij ons restaurant allemaal! Neem bij mooi weer plaats op ons ruime terras, met een prachtig uitzicht over het meer en de Kasteelse bossen. Zo is niet alleen uw auto, maar bent u ook zelf weer helemaal opgeladen, voordat u verder rijdt.