Vriendinnenlunch

Maak van uw lunch met uw vrienden of vriendinnen een heerlijke belevenis!

 

Vriendinnenlunch | Parkhotel Horst | Restaurant BØFF | Hapjes plank

Vriendinnenlunch (ook voor mannen)

Wat is er nu leuker dan met uw vriendinnen (of vrienden) in de watten gelegd te worden? Laat u met deze vriendinnenlunch verrassen door de heerlijke gerechten die ons getalenteerde keukenteam met plezier voor u bereidt.

Gezellig samen tafelen

U wordt feestelijk ontvangen met een glaasje Prosecco. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een alcoholvrije prosecco te kiezen, wanneer u liever geen alcohol drinken of dit tijdelijk niet mag vanwege bijvoorbeeld een zwangerschap.  Aansluitend serveren wij een kopje soep met een huisgemaakte focaccia. Hierna komt er een houten plank met diverse warme en koude hapjes. Ook de zoete lekkernijen mogen natuurlijk niet ontbreken, deze zullen als heerlijke afsluiter volgen samen met een kopje koffie of thee.  

Tijdens de vriendinnenlunch geniet u van onbeperkt detox water. Bij mooi weer nodigen wij u natuurlijk uit op ons prachtige terras aan het water! Hierdoor geniet u niet alleen van de lekker hapjes en van elkaar, maar ook van ons prachtige uitzicht over het meer. 

De vriendinnenlunch is elke dag mogelijk tussen 12:00 en 17:00 uur en kost € 24.50 p.p. 

We verzoeken u vriendelijk om één dag van tevoren te reserveren. Dit kan eenvoudig via onderstaande button. Even bellen naar onze collega’s van de receptie mag uiteraard ook!

Tip 

Doe de vriendinnenlunch cadeau aan een vriend of vriendin voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Zo kunt u samen met deze persoon een middag bijkletsen en laten verwennen in Restaurant BØFF. Bekijk de mogelijkheden voor een cadeaubon hier.

Lobster Friday 

Als u een echte liefhebber van kreeft bent dan bent u aan het juiste adres. Elke vrijdag serveren wij in Restaurant BØFF de heerlijkste kreeften. De kreeften worden vers bereid door ons keukenteam. We vragen u om deze reden tijdig te reserveren. Klik hier voor meer informatie.

Lobster Friday | Kreeft | Parkhotel Horst | Noord Limburg | Restaurant BØFF

Lobster Friday

Verwen uzelf met een heerlijk exclusief diner, elke vrijdag serveren wij bij Parkhotel Horst de lekkerste kreeften. 

Ontdek onze Lobster Friday
Restaurant BØFF - Parkhotel Horst

Restaurant BØFF

BØFF is dé plek in Noord-Limburg waar je op elk moment van de dag thuis bent.

Verken Restaurant BØFF

Franca Overmeer

5 / 5  – Vriendinnenlunch

Vanmiddag hebben we genoten van een 3-gangen “vriendinnenlunch”. Het eten was echt heerlijk, maar iets te veel. Mooi plekje aan het raam met uitzicht op de waterplas van de Kasteelse Bossen. Goede, vriendelijke, bediening.

Beleef dezelfde ervaring als Franca Overmeer
Boek dezelfde ervaring
Vriendinnenlunch - Borrelplank - Restaurant BØFF

Dimitris Valasis

5 / 5 – Lobster Friday

Lekkere diner in mooie plek , proberen de kreeft vrijdag !!

Beleef dezelfde ervaring als Dimitris Valasis
Boek dezelfde ervaring
Lobster Friday | Kreeft | Parkhotel Horst