Vriendinnenlunch

Een vriendinnenlunch in Restaurant BØFF is een middag vullend programma in het teken van samenzijn, gezelligheid en lekker eten. Mannen zijn natuurlijk ook welkom!

 

Vriendinnenlunch | Borrelen | Restaurant BØFF | Parkhotel Horst

Samen gezellig tafelen

Wat is er nu leuker dan met uw vriendinnen (of vrienden) in de watten gelegd te worden? Laat u verrassen door de heerlijke gerechten die ons getalenteerde keukenteam met plezier voor u bereidt.

U wordt feestelijk ontvangen met een glaasje Prosecco. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een alcoholvrije prosecco te kiezen, wanneer u liever geen alcohol drinken of dit tijdelijk niet mag vanwege bijvoorbeeld een zwangerschap.  Aansluitend serveren wij een kopje soep met een huisgemaakte focaccia. Hierna komt er een houten plank met diverse warme en koude hapjes. Ook de zoete lekkernijen mogen natuurlijk niet ontbreken, deze zullen als heerlijke afsluiter volgen samen met een kopje koffie of thee.  

Tijdens de vriendinnenlunch geniet u van onbeperkt detox water. Bij mooi weer nodigen wij u natuurlijk uit op ons prachtige terras aan het water! Hierdoor geniet u niet alleen van de lekker hapjes en van elkaar, maar ook van ons prachtige uitzicht over het meer. 

De vriendinnenlunch is elke dag mogelijk tussen 12:00 en 17:00 uur en kost € 24.50 p.p. 

We verzoeken u vriendelijk om één dag van tevoren te reserveren. Dit kan eenvoudig via onderstaande button. Even bellen naar onze collega’s van de receptie mag uiteraard ook!

Tip 

Doe de vriendinnenlunch cadeau aan een vriend of vriendin voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Zo kunt u samen met deze persoon een middag bijkletsen en laten verwennen in Restaurant BØFF. Bekijk de mogelijkheden voor een cadeaubon hier.

Lobster Friday 

Als u een echte liefhebber van kreeft bent dan bent u aan het juiste adres. Elke vrijdag serveren wij in Restaurant BØFF de heerlijkste kreeften. De kreeften worden vers bereid door ons keukenteam. We vragen u om deze reden tijdig te reserveren. Klik hier voor meer informatie.