Terras / Bar / Brasserie

BØFF, de ideale plek om te genieten van een mooi uitzicht onder het genot van een drankje en hapje.

Borrelen - Wijn - Terras - Parkhotel Horst
Cocktails - Bar - Restaurant BØFF | Parkhotel Horst

Gezellig borrelen aan de bar

Ontspannen na een lekkere wandeling door de Kasteelse Bossen of een dag hard werken? De bar van BØFF is de perfecte plek om te genieten van een heerlijk drankje of verrassende cocktail; samen met vrienden, met een romantische date of op de vrijdagmiddagborrel na een drukke werkweek.

Wilt u een keer een goede Moscow Mule proberen, bent een groot fan van een frisse Mojito of zweert u bij een Gin & Tonic?  Al deze cocktails, en nog veel meer, vindt u op onze cocktailkaart! Houdt u het liever bij een Tia Maria of bent u een echte whisky liefhebber? Dan is onze uitgebreide drankenkaart waarschijnlijk beter geschikt voor u. Niet alleen vindt u hier binnen- en buitenlandse gedistilleerde kaarten, maar we hebben ook een grote variëteit aan koffies en frisdranken.

Vriendinnenlunch - Borrelplank - Restaurant BØFF

Beleef een verrukkelijke lunchervaring

Opzoek naar een locatie om samen te gaan lunchen? BØFF heeft niet alleen lekkere dinergerechten maar ook verrassende lunchgerechten op de kaart staan. Komt u ook een keer onze lekkerste focaccia’s, een verfrissende salades of onze befaamde flamkuchen proberen? Uiteraard kunt u ook een van de vele ander lunchgerecht van op kaart kiezen. Heeft u liever een kopje koffie met iets lekkers? Als hotel in Noord Limburg, hebben wij uiteraard ook verse Limburgse vlaaien in onze vitrine liggen.

Terras Parkhotel Horst | Noord Limburg

Ervaar dat echte vakantiegevoel

Strijk bij lekker weer neer op ons ruim opgezette terras en geniet van een fantastisch uitzicht over het meer. Lekker achterover in de loungebank, een verfrissend drankje in uw hand met een zicht over het water en de Kasteelse bossen, dat geeft iedereen even dat echte vakantiegevoel. Wanneer u honger krijgt hoeft u niet op te staan, want al onze gerechten worden zowel in het restaurant als op ons terras geserveerd.

Lobster Friday | Kreeft | Parkhotel Horst | Noord Limburg | Restaurant BØFF

Lobster Friday

Verwen uzelf met een heerlijk exclusief diner, elke vrijdag serveren wij bij Parkhotel Horst de lekkerste kreeften. 

Ontdek onze Lobster Friday