Zakelijk diner

Een stijlvol restaurant, een prachtig uitzicht en multifunctionele zalen, de perfecte locatie voor uw zakelijke diner.

zakelijk diner | Dineren | Restaurant BØFF | Parkhotel Horst | Noord Limburg

In alle rust een dineren met een zakenrelatie en ondertussen die belangrijke deal sluiten? Of op zoek naar een privéruimte waar u met meerdere collega’s van een heerlijk diner kan genieten terwijl u samen brainstormt over een nieuw product. Wat uw doel ook is, bij ons zijn de mogelijkheden voor een zakelijk diner eindeloos. Door ons ruime stijlvolle restaurant en meerdere multifunctionele zalen, bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u opzoek bent voor een locatie voor een zakelijk diner. Of u nu met twee personen of met een hele groep wenst te dineren, bij ons bent u van harte welkom.

Restaurant BØFF

In ons restaurant BØFF is het heerlijk vertoeven, de diverse zitjes zijn ideaal voor een borrel of rustig overleg. Wilt u samen aan een hoge tafel zitten of liever informeel op een van onze comfortabele sofa’s plaatsnemen? De diversietijd aan zitplekken in BØFF, zorgt ervoor dat u altijd op een plekje kan zitten, waar u zich prettig bij voelt.  Mocht u met een groter gezelschap in een aparte ruimte willen dineren, dan hebben wij achter in ons restaurant een sfeervolle ruimte beschikbaar, waar u samen van een heerlijk diner geniet.

 

Dineren in privésfeer

Uiteraard hebben wij ook de mogelijkheid om helemaal in privésfeer te dineren, wanneer u zich met uw gezelschap wil afzonderen. Of het nu gaat over een gezelschap van 6 of 130 personen, onze multifunctionele zalen zijn hier uitermate geschikt voor. Wij zorgen ervoor dat de zaal sfeervol aangekleed is, zodat u het idee heeft dat u zich in een privé restaurant bevindt. De culinaire invulling is geheel aan u. Kiest u voor een gangen diner, een buffet met een bepaald thema of heeft u liever een diversiteit aan hapjes tijdens uw meeting? Geef uw voorkeuren door aan onze keuken, dan zorgen wij ervoor dat het diner zich volledig aan uw wensen voldoet.