Condoleance

Een condoleance is een mooi moment om samen met familieleden en vrienden uw dierbare te herdenken. Om met een traan en een lach herinneringen op te halen.

Witte bloem Condoleance - Koffietafel

Allereerst willen wij u condoleren met het verlies van uw dierbare. Graag willen wij u zo goed en duidelijk mogelijk ondersteunen bij het organiseren van de koffietafel en eventueel de uitvaart.

Een mooie herdenking

Een condoleance is een mooi moment om samen met familieleden en vrienden uw dierbare te herdenken. Om met een traan en een lach herinneringen op te halen. De condoleance is het moment waarop u mensen de gelegenheid geeft om hun medeleven te tonen. Waarop u napraat met vrienden en familie, en rustig even bijkomt met een drankje en een hapje. Steeds vaker kiezen nabestaanden ervoor om het leven te vieren door samen het glas te heffen. Wijn en hapjes zijn inmiddels als koffie en cake.

Aangezien wij graag uw zorgen uit handen nemen en u waarschijnlijk wel meer aan uw hoofd heeft, hebben wij diverse koffietafel arrangementen beschikbaar. Uiteraard helpen wij u ook graag met samenstellen van een persoonlijk condoleance, die volledig aan uw wensen voldoet.

Parkhotel Horst biedt de mogelijkheid om te herdenken in een bijzondere setting. Dit kan in een van de sfeervolle zalen van ons hotel, welke met openslaande deuren een mooi zicht hebben op het meer achter ons hotel. De zalen zijn stuk voor stuk in te richten als stemmige plaats om op uw eigen manier afscheid te nemen van uw dierbare(n) of om deze te gedenken. Wilt u liever in een apart gedeelte van ons restaurant of met mooi weer buiten plaatsnemen, dan is dit uiteraard ook mogelijk.  Wij verzorgen een bijzondere locatie voor een intiem samenzijn, afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbereidingen is er persoonlijk contact met één van onze medewerkers. Samen met u gaan zij op zoek naar een passende setting, meest geschikte ruimte én wordt de culinaire invulling besproken. Neem contact op met ons via 077 397 6000 voor een persoonlijke afspraak.