Cadeaubon

Of het nu een gaat over een heerlijk diner, een overnachting of een mooi bedrag, een cadeaubon is altijd leuk!

Cadeaubon - Parkhotel Horst

Wat is er nu leuker dan een belevenis?

Met z’n tweeën lekker uiteten, een overnachting met uw vriendin of een compleet arrangement voor uw ouders. Met een cadeaubon kunt u zelf bepalen welke waarde u weggeeft. U kunt ervoor kiezen om een bedrag op de cadeaubon te noteren, maar we kunnen ook een leuke belevenis op de bon schrijven, zoals een van onze arrangementen of een overnachting met een glaasje bubbels.

Wij hebben bonnen in de stijl van Parkhotel Horst en van Restaurant BØFF beschikbaar. Wanneer u kiest voor een bon met een bepaald bedrag, is het geen probleem welke bon waar ingeleverd wordt. Een cadeaubon van Parkhotel Horst mag ook in ons restaurant verzilverd worden. Hetzelfde geldt voor de bon van Restaurant BØFF, het bedrag op de bon mag ook als tegoed voor een overnachting gebruikt worden.

Een compleet geschenk

Wilt u een cadeaubon bestellen? Dan mag u contact opnemen met onze collega’s van de receptie. Zij kunnen de bon voor u personaliseren en eventueel leuk verpakken indien gewenst. Wat dacht u van een plateau met een bierglas en enkele speciaal biertjes uit ons assortiment? Of een fles wijn met nootjes in een leuke verpakking, met daarbij een cadeaubon voor een etentje? Als u uw wensen doorgeeft, zorgen wij ervoor dat de cadeaubon op een leuke manier verpakt wordt.

Tips van onze collega’s

Heeft u inspiratie nodig om een leuke belevenis samen te stellen? Bekijk hieronder de tips van onze collega’s

Beautysalon Senssis

Wilt u liever een cadeaubon voor een massage of een gezichtsbehandeling? Dan mag u direct contact opnemen met Beautysalon Senssis.