Ontbijtbuffet

Wij vinden dat er niets belangrijker is, dan de dag goed beginnen met een heerlijk ontbijt. Onze collega’s zijn daarom iedere ochtend al vroeg in de weer om ervoor te zorgen dat er een uitgebreid en vooral gevarieerd ontbijtbuffet voor u klaar staat.

Ontbijt Parkhotel Horst

Een goed begin van de dag

Wanneer u na een goede nachtrust naar het restaurant komt, wordt u direct opgewacht door een van onze collega’s. Zij zorgen er vervolgens voor dat het u aan niets ontbreekt. Tijdens het ontbijt geniet u van de opkomende zon boven het meer achter ons hotel. Met warm weer kunt u hier zelfs buiten op ons ruime terras van genieten, terwijl u uw verse croissant opeet.  

Wilt u uw dag beginnen met yoghurt en granola, of kiest u liever voor een toast met een zachtgekookt eitje? We bieden een gevarieerd ontbijt aan, zodat iedereen kan genieten. Zo zijn er diverse broodsoorten, kazen, vleeswaren en allerlei soorten beleg te vinden. Ook bieden wij verschillende fruitsoorten, granen, melk en yoghurt aan, voor degene die dag liever niet met brood starten. Uiteraard ontbreken ook de hard- en zachtgekookte eieren en het roerei niet, aangevuld met spek en worstjes.

Ook wanneer u dieetwensen heeft of een allergie, dan heeft u bij ons nog voldoende keuzes. Op aanvraag hebben wij zelf glutenvrij brood beschikbaar. Onze vriendelijke ontbijtmedewerkers helpen u graag, aarzel dus vooral niet om hen te vragen.  

Hoe laat serveren wij ons ontbijt

Van maandag tot en met vrijdag serveren wij ons ontbijt 07:00 – 10:00 uur. Moet u al vroeg weg of wilt u gewoon eerder opstaan, dan kunnen wij voor 7:00 uur een ontbijtpakketje voor u regelen. Het enige wat u hoeft te doen is de dag ervoor aan onze collega’s door te geven dat u graag een ontbijtpakketje wenst. Dan zorgen wij ervoor dat er een ontbijtpakketje voor u klaar klaarstaat in de koeling op de hotelgangen. Goed nieuws voor gasten die graag uitslapen, in het weekend vindt het ontbijt plaats van 08:00 – 11:00 uur, ideaal als u ’s avonds gezellig in onze bar heeft geborreld en ’s ochtends een uurtje langer wilt uitslapen. 

 Verblijft u niet in ons hotel? 

Ook wanneer u niet in ons hotel verblijf bent u van harte welkom om van ons ontbijtbuffet te komen genieten. Bijvoorbeeld wanneer u onderweg en bent u uw auto aan het opladen aan een van onze Tesla Supercharges of wanneer u in het weekend gezellig buiten de deur wilt eten met het gezin. De kosten voor ontbijtbuffet zijn €15,00 per persoon, daar zit ook koffie, thee, water en sap bij inbegrepen.