Menukaart

Of u nu komt voor een snelle hap of lekker lang wilt tafelen: bij Restaurant BØFF heeft u een ruime keuze aan gerechten, desserts en dranken. Van uitstekende kwaliteit en smaakvol bereid door onze koks met dagverse ingrediënten.

Menukaart

Restaurant BØFF | Parkhotel Horst

Voor iedereen wat wils

Onze menukaart is met grote zorg samengesteld door onze koks en staat vol met (h)eerlijke, ambachtelijke gerechten. Eet u graag een entrecôte of houdt u meer van een black Angus burger? Voor de vleesliefhebbers zijn er altijd heerlijke malse stukken vlees te vinden op onze kaart. Ook de liefhebbers van vis kunnen hun hart ophalen aan de lekkere visgerechten die wij serveren. Zo kunnen wij onze smakelijke Merluza aanraden, ook wel de heek genoemd. Deze heerlijke witvis is in Spanje erg populair. 

Bij ons is iedereen van harte welkom, voor welke levensstijl u ook kiest. Onze kaart is dan ook uitgebreid met diverse heerlijke VEGAN gerechten, zoals een heerlijke tartaar van rode biet of een licht pittige gnocchi.  Beleef een vermakelijke en vooral smakelijke tijd bij ons in restaurant BØFF!

We streven ernaar om zoveel mogelijk producten te verkrijgen van lokale bedrijven. Daardoor zijn onze gerechten niet alleen heel vers, maar dragen we ook ons steentje bij aan de regio. 

Proef de seizoenen

Restaurant BØFF verandert regelmatig de menukaart, zo kunnen wij altijd de lekkerste seizoen producten aanbieden. Zo hebben wij in de zomer altijd verse mosselen op de kaart staan en in de Herfst verrukkelijke wild gerechten. Wist u dat wij zelfs ieder jaar een speciale wild avond hebben? Tijdens ons Wild & Wijn festijn is iedereen van harte welkom om te komen genieten van de heerlijke wild gerechten, bijpassende wijnen en live muziek. 

Vanaf april geniet u uiteraard van de Limburgse asperges, ook wel het witte goud genoemd. Ook hier organiseren wij ieder jaar een onvergetelijke thema avond voor met de lekkerste aspergegerechten en live muziek, het Aspergefestijn. Wist u dat onze asperges afkomstig zijn van bedrijf dat nog geen 5 kilometer van het restaurant af ligt? De asperges volgen de kortste weg van boer naar bord.