Diner

Wij nodigen u uit om aan te schuiven voor een heerlijk diner in Restaurant BØFF

Restaurant BØFF | Parkhotel Horst | Noord Limburg

De perfecte locatie voor iedere gelegenheid

Na een heerlijke dag fietsen door het prachtige Noord-Limburg nodigen wij u uit om aan te schuiven voor een diner in Restaurant BØFFBij BØFF combineren wij het moderne met het chique. Dit levert een gezellige sfeer op en is het ideale recept voor een heerlijk avondje uit.

Gezellig uiteten met uw geliefde, een zakendiner met een relatie of in privésfeer tafelen met een groep vrienden. In de zomer genieten op het terras van het zonnetje en in de winter warm en knus in ons restaurant bij het haardvuur. Ons restaurant is een perfecte locatie voor bijna iedere gelegenheid.

Door de ligging pal aan het meer van de Kasteelse bossen, heeft u vanuit bijna het hele restaurant een prachtig uitzicht terwijl u geniet van uw heerlijke diner. Ons vriendelijke team doet er alles aan om uw avond onvergetelijk te maken. Ook wanneer u dieetwensen heeft, kunt u te alle tijden bij onze medewerkers terecht. Zij kunnen u adviseren welke gerechten geschikt zijn voor u en samen met de keuken zorgen voor een passend gerecht.  

Menukaart 

Het menu van BØFF bevat voor iedereen wat wils. Eet u graag een entrecôte of houdt u meer van een black Angus burger? Voor de vleesliefhebbers zijn er altijd heerlijke malse stukken vlees te vinden op onze kaart. Ook de liefhebbers van vis kunnen hun hart ophalen aan de lekkere visgerechten die wij serveren.  Bij ons is iedereen van harte welkom, voor welke levensstijl je ook kiest. Onze kaart is dan ook uitgebreid met diverse verrassende VEGAN gerechten., zoals een heerlijke tartaar van rode biet of een licht pittige gnocchi.  

Restaurant BØFF verandert regelmatig de menukaart, zo kunnen wij altijd de lekkerste seizoen producten aanbieden. Vanaf april bijvoorbeeld geniet u uiteraard van de Limburgse asperges, ook wel het witte goud genoemd. Wist u dat onze asperges afkomstig zijn van bedrijf dat nog geen 5 kilometer van het restaurant af ligt? De asperges volgen de kortste weg van boer naar bord. De aardbeien die verwerkt worden in onze heerlijke gerechten komen van onze overburen. We streven ernaar om zoveel mogelijk producten te verkrijgen van lokale bedrijven. Daardoor zijn onze gerechten niet alleen heel vers, maar dragen we ook ons steentje bij aan de regio. 

Restaurant BØFF | Parkhotel Horst

Menukaart

Menukaart

Aspergefestijn

Op zaterdag 22 april 2023 wordt de komst van het witte goud weer feestelijk gevierd!

Aspergefestijn
Lobster Friday | Kreeft | Parkhotel Horst | Noord Limburg | Restaurant BØFF

Lobster Friday

Verwen uzelf met een heerlijk exclusief diner, elke vrijdag serveren wij bij Parkhotel Horst de lekkerste kreeften. 

Lobster Friday
Vriendinnenlunch | Borrelen | Restaurant BØFF | Parkhotel Horst

Vriendinnenlunch

Vriendinnenlunch