Dagje uit

Wij hebben alles wat u nodig heeft voor een heerlijk Dagje uit.

Mind Mystery | Parkhotel Horst | Omgeving | Dagje uit

Een gezellig dagje uit!

Parkhotel Horst is de ideale thuisbasis wanneer u even heerlijk een dagje uit wilt en Noord Limburg wilt ontdekken. In onze directe omgeving zijn diverse parken, waar u en uw gezelschap zeker een leuke middag weg kunnen beleven.

Neem bijvoorbeeld Mind Mystery, op loopafstand van ons hotel. Met meer dan 100 optische illusies, trucjes, activiteiten en bezienswaardigheden is het themapark in deze vorm uniek en biedt Mind Mystery vertier en verbazing voor jong en oud. Genoeg te doen dus voor een vermakelijk middagje breinbreken.

Wilt u liever een verbazingwekkende wandeling maken door een van de mooiste bloemen en plantenparken van Nederland? Breng dan een bezoek aan de Kasteeltuinen in Arcen. Hier is voldoende te zien en beleven voor een heel dagje uit met uw partner of een groter gezelschap.

 

Bekijk onze tips voor een dagje uit

Bent u al nieuwsgierig wat er nog meer te doen valt in onze direct omgeving? Hieronder hebben wij speciaal voor u een aantal van onze favoriete tips voor een dagje uit op een rijtje gezet.

Bent u opzoek naar andere leuke bezienswaardigheden en staan deze hieronder niet vermeld? Tijdens uw verblijf in ons hotel, staan onze collega’s van de receptie voor u klaar en helpen u graag. Ook hebben wij een informatieve hoek ingericht bij de ingang van ons hotel. Hier vindt u diverse folders en flyers van met de leukste tips en activiteiten bij ons in de buurt.

Mind Mystery

1 minuten rijden
Meer info
Mind Mystery | Parkhotel Horst | Omgeving | Dagje uit

Kasteeltuinen Arcen

23 minuten rijden
Meer info

Aardbeienland

1 minuten rijden
Meer info

Limburgs Museum

19 minuten rijden
Meer info
Limburgs museum | Parkhotel Horst