Wellness

Kom even helemaal tot rust en pak dat moment voor uzelf!

Wat is er nu fijner dan tijdens uw vakantie, weekendje weg of zakelijk tripje de dag goed af te sluiten met een bezoek aan onze wellness. Neem een frisse duik in ons zwembad, blaas stoom af in de sauna en kom helemaal tot rust tijdens een heerlijke massage.

Onze wellness is dagelijks geopend van 10:00 – 22:00 uur en voor iedereen toegankelijk.
Houdt er rekening mee dat het op dinsdag zwemkleding-dag is.

Sauna | Wellness | Parkhotel Horst
Beautysalon Sensis - Massage - Parkhotel Horst

Tijd om te ontspannen en genieten!

Soms is het lastig om in uw drukke leven even dat momentje voor uzelf te vinden. U bent de hele dag druk in de weer en zelf als u thuis bent heeft u nog van alles te doen. Het zijn de kleine dingen in het dagelijks leven die u kunnen helpen uzelf weer op te laden. Even op de bank met een kop thee, een boswandeling maken door de mooie natuur of even naar een podcast luisteren waarbij u helemaal opgaat in het verhaal. Ook bij Parkhotel Horst is er voldoende gelegenheid om even dat momentje voor uzelf te nemen. Onze kleinschalige wellness met uitgebreide lounge is hier namelijk speciaal voor ingericht.

Wellness | Sauna | Wellnesslounge | Parkhotel Horst | Noord Limburg
Binnen- en Buitensauna

Onze buitensauna is ontzettend ruim en biedt plek aan wel 15 personen. De buitensauna is ingesteld op een temperatuur van 90 graden en zorgt automatisch voor de ideale luchtvochtigheid. Als 90 graden iets te warm voor u is en u wel graag wil genieten van de voordelen die een sauna biedt, dan is onze binnensauna het ideale alternatief. Deze sauna is gemiddeld rond de 75 graden. Ook heeft de sauna een kleiner formaat, waardoor u een knus gevoel ervaart.

Turks stoombad

Een Turks stoombad biedt vele voordelen voor uw gezondheid. Het reinigt uw lichaam van binnenuit, want doordat u transpireert ontdoet u zichzelf van alle gifstoffen die aanwezig zijn in het lichaam. Wist u dat het gebruik van een stoombad ook goed is voor uw huid en luchtwegen. Uiteraard werkt het op de eerste plek natuurlijk heerlijk ontspannen.

Voetbaden

Een voetbad  is de perfecte manier om uw vermoeide voeten weer schoon en zacht te maken en om ze te laten ontspannen. Als u uw voeten tot rust laat komen, verspreidt die rust zich over uw hele lichaam

Openingstijden wellness

Reserveren

Dagelijks geopend van 10:00 – 22:00 uur.

Prijzen:
  • Entree Wellness 3-uur: GRATIS voor hotelgasten
  • Huur badjas: €8,50
  • Huur grote handdoek: €3,00
  • Slippers: €7,50
  • Scrubzout: €1,95
    (meebrengen van eigen badjas en handdoek is toegestaan)

KLIK HIER voor meer info en de openingstijden van ons zwembad.

Reserveren

Zwembad

Een duik nemen voor het werk of even heerlijk ontspannen in het warme water? Ons zwembad is geschikt voor iedereen!

Hotel met zwembad Limburg

Wellness lounge

Na een rondje in het stoombad of de sauna zin in een kopje koffie of thee? Of lezen in uw favoriete magazine of een mooie roman? In de wellness lounge kunt u heerlijk ontspannen tijdens uw bezoek aan de wellness. 

Lees meer over de Wellness lounge

 

Beautysalon Senssis

Treed binnen in Beautysalon Senssis en ervaar een gevoel van rust en welzijn. Laat uw zintuigen aangenaam verrassen, ervaar de prachtige behandelconcepten en hoogwaardige producten van Cenzaa.

Bezoek de pagina over Beautysalon Senssis