Wellness Lounge

Vergeet de tijd. Het mag hier, het kan hier. Ga ontspannen zitten of liggen, sluit u ogen of verdwaal juist in dat heerlijke boek.
Wellness lounge Parkhotel Horst

Bij onze wellness bent u even weg van alle stress en dagelijkse bezigheden. Geniet van de saunafaciliteiten, een voetenbad, een heerlijke gezichtsbehandeling of een ontspannende massage bij beautysalon Senssis. Tussendoor kunt u ontspannen in de relaxruimte met ligbedden in de wellness of bij mooi weer buiten in een overdekt gedeelte. Wilt u zich liever even helemaal afsluiten en een kop thee drinken met daarbij een heerlijke salade. Dan kunt u het beste plaatsnemen in onze wellness lounge.

Nestel uzelf in de comfortabele banken of fauteuils en droom ondertussen even weg bij in de warme sfeer van onze lounge. Neem voordat u gaat zitten een kop koffie of thee mee. Deze mag u zelf pakken zoveel als u wenst, de koffie- en theefaciliteiten zijn namelijk geheel gratis. Vanuit de lounge heeft u direct toegang tot de beautysalon en de wellness, u hoeft zich dus niet eerst om te kleden. Ideaal wanneer u voor of na een massage even een rustmomentje wil pakken of wanneer u na uw lunch direct weer de Sauna in wil.

Eten en drinken

Heeft u van al dat relaxen en genieten honger gekregen? Ook dan kunt u in onze wellness lounge terecht. Via de telefoon in de lounge besteld u heel eenvoudig de lekkerste gerechten en hapjes, met daarbij een heerlijke glaasje wijn. Of u nu zin heeft in een lichte salade, een heerlijk broodje of een hoofdgerecht, u heeft in onze wellness lounge uitgebreid de keuze. U mag namelijk kiezen uit alle gerechten van onze kaart en daarbij ook uit alle dranken die wij in ons assortiment hebben. Wilt u zich liever eerst aankleden om vervolgens in Restaurant BØFF te genieten van een heerlijke lunch en de gemoedelijke sfeer? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!