Wellness Lounge

Vergeet de tijd. Het mag hier, het kan hier. Ga ontspannen zitten of liggen, sluit u ogen of verdwaal juist in dat heerlijke boek.
Wellness lounge Parkhotel Horst
Wellness lounge - Parkhotel Horst

Kom tot rust en neem plaats in de Wellness Lounge

Bij onze wellness bent u even weg van alle stress en dagelijkse bezigheden. Geniet van de saunafaciliteiten, een voetbad, een heerlijke gezichtsbehandeling of een ontspannende massage bij Beautysalon Senssis. Tussendoor kunt u ontspannen in de relaxruimte met ligbedden in de wellness of bij mooi weer buiten in een overdekt gedeelte. Wilt u zich liever even helemaal afsluiten en een kop thee drinken met daarbij een heerlijke salade. Dan kunt u het beste plaatsnemen in onze wellness lounge.

Nestel uzelf in de comfortabele banken of fauteuils en droom ondertussen even weg bij in de warme sfeer van onze lounge. Neem voordat u gaat zitten een kop koffie of thee mee. Deze mag u zelf pakken zoveel als u wenst, de koffie- en theefaciliteiten zijn namelijk geheel gratis. Vanuit de lounge heeft u direct toegang tot de beautysalon en de wellness, u hoeft zich dus niet eerst om te kleden. Ideaal wanneer u voor of na een massage even een rustmomentje wil pakken of wanneer u na uw lunch direct weer de Sauna in wil.

salade zalm gamba Restaurant BØFF

Eten en drinken

Heeft u van al dat relaxen en genieten honger gekregen? Ook dan kunt u in onze wellness lounge terecht. Via de telefoon in de lounge besteld u heel eenvoudig de lekkerste gerechten en hapjes, met daarbij een heerlijke glaasje wijn. Of u nu zin heeft in een lichte salade, een heerlijk broodje of een hoofdgerecht, u heeft in onze wellness lounge uitgebreid de keuze. U mag namelijk kiezen uit alle gerechten van onze kaart en daarbij ook uit alle dranken die wij in ons assortiment hebben. Wilt u zich liever eerst aankleden om vervolgens in Restaurant BØFF te genieten van een heerlijke lunch en de gemoedelijke sfeer? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

Bekijk ook eens onze Wellness dagarrangementen en geniet van een dagje wellness met een ontspannende behandeling én heerlijke extra’s zoals een salade of luxe broodjes.

Beautysalon Senssis | Francien | Massage | Gezichtsbehandeling | Behandelingen | Wellness

Beautysalon Senssis

Treed binnen in Beautysalon Senssis en ervaar een gevoel van rust en welzijn!

Meer informatie
Relax & Beauty Arrangement | Wellness | Parkhotel Horst

Wellness

Pak even dat moment voor uzelf kom helemaal tot rust in ons zwembad of onze wellness.

Verken de wellness
Restaurant BØFF - Parkhotel Horst

Restaurant BØFF

BØFF is dé plek in Noord-Limburg waar je op elk moment van de dag thuis bent.

Verken Restaurant BØFF
Zwembad | Wellness | Faciliteiten | Parkhotel Horst | Noord Limburg

Zwembad

Neem een verfrissende duik tijdens uw nachtje weg en ontspan volledig in ons verwarmde zwembad!

Ontdek het zwembad