1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen


De omgeving van Parkhotel Horst


Natuur & Stad

Omringd door de Kasteelse Bossen, is er aan natuur rondom het Parkhotel Horst geen tekort. Geniet hier tijdens wandelingen of fietstochten van de groene omgeving. Om uw tocht nog aangenamer te maken, bieden wij u lunchpakketten aan in coole rugzak met luxe belegde foccacia's, een flesje jus d’orange, cola of water, vers fruit en een energierijke Snicker. Zo kunt u er, voor 12,50 per persoon, de hele dag op uit! 

Met verschillende wandelroutes in de buurt, langs bijzondere locaties, kunt u tijdens uw verblijf de natuur van Limburg ontdekken. Geniet daarbij van het snel afwisselende landschap: bos, heide, vennen. Waai er lekker uit, kom er tot rust en laat je verrassen door de grootsheid van het gebied.

Verkent u liever stedelijke oudheid? Venray, Venlo en Helmond zijn met de auto zeer goed te bereiken. Een tip van Parkhotel Horst? Bezoek het oude centrum van Venlo aan de Maas en geniet er van de historie.

Activiteiten

Vraagt u zich wat u tijdens uw verblijf kunt doen, zien en beleven? We helpen u graag! Daarom stelde we een lijst op met de leukste activiteiten rondom het hotel. Kies hieronder jouw favoriet en lees rustig verder!