Lobster Friday

Wilt u uzelf een keer verwennen met een heerlijke exclusieve maaltijd? Dan is onze Lobster Friday perfect voor u!
Lobster Friday | Kreeft | Parkhotel Horst | Noord Limburg | Restaurant BØFF

Lobster Friday

Elke vrijdag is het Lobster Friday bij Parkhotel Horst. Uw kans om te genieten van een exclusief en bovenal heerlijk diner in ons restaurant.

Onze kreeften worden bereid thermidor, dat wil zeggen dat ze gekookt worden in een bouillon van water, wijn, azijn en verschillende groente. De kreeft wordt vervolgens gegarneerd met een heerlijke saus. Heeft u liever een andere bereidingswijze? In overleg met onze keuken is het ook mogelijk om de kreeft op de door u gewenste manier klaar te maken! 

U kunt ervoor kiezen om een hele of halve kreeft te bestellen: 

Halve kreeft: €27,50
Hele kreeft: €39,50 

Wilt u een reservering plaatsen? Doe dit dan minimaal één dag van tevoren voor 20:00 uur, zodat wij de tijd hebben om de kreeften te bestellen. Reserveren kan eenvoudig via onderstaande button of bel naar naar onze collega’s via 077-397600. 

Wist u dat…

…de leeftijd van een kreeft te achterhalen is door te kijken naar de ‘jaarringen’. Kreeften hebben net als bomen jaarringen. De kreeften vertonen ‘jaarringen’ op stelen van de ogen en op delen van de maag. Kreeften kunnen heel oud worden, er zijn kreeften die meer dan 100 jaar oud zijn geworden. 

De ledematen van kreeften terug kunnen groeien. Dit is handig omdat kreeften graag in eenzaamheid leven. Wanneer ze dan een andere kreeft tegenkomen leidt dit vaak tot ruzie, hierbij verliezen kreeften dan wel eens een schaar of een voelspriet. Dit is geen probleem aangezien deze gewoon weer terug groeien. 

Vroeger werd kreeft niet gezien als luxe delicatesse. In de 17e eeuw kregen inwoners van een gevangenis tot wel drie keer in de week kreeft als gerecht. Het werd toen gezien als een straf om kreeft te eten. In dezelfde tijd werd kreeft als voer aan varkens gegeven. 

Vriendinnenlunch | Borrelen | Restaurant BØFF | Parkhotel Horst

Vriendinnenlunch

Vriendinnenlunch
Restaurant BØFF | Parkhotel Horst

Menukaart

Menukaart
Restaurant BØFF - Parkhotel Horst

Restaurant BØFF

BØFF is dé plek in Noord-Limburg waar je op elk moment van de dag thuis bent.

Restaurant BØFF