Cultuur

De cultuur liefhebber kan zijn hart ophalen in Noord Limburg!

Oorlogsmuseum Overloon in de omgeving van Parkhotel Horst

Cultuur in Noord Limburg

Met diverse musea en nog meer Historische en culturele plekken, is er voor de cultuurliefhebber in Noord Limburg genoeg te doen. Bekijk de steentijd in het Limburgs museum in Venlo, neem een kijkje in een ambachtelijke distilleerderij of klim op een tank in het oorlogsmuseum Overloon. Speciaal voor u hebben wij hieronder een aantal van onze favoriete trekpleisters op een rijtje gezet.

In Noord Limburg valt er echter nog veel meer te zien en te beleven. Bent u opzoek naar andere leuke bezienswaardigheden en staan deze niet op onze omgevingspagina vermeld? Tijdens uw verblijf in ons hotel, staan onze collega’s van de receptie voor u klaar en helpen u graag. Ook hebben wij een informatieve hoek ingericht bij de ingang van ons hotel. Hier vindt u diverse folders en flyers van met de leukste tips en activiteiten bij ons in de buurt.

Een heerlijk weekendje weg

Wanneer u op ontdekking gaat in Noord Limburg, is er niets fijner dan ’thuiskomen’ in een gemoedelijke omgeving. Met onze comfortabele kamers, een toegankelijk restaurant en een perfecte locatie direct aan de A73, is Parkhotel Horst de ideale uitvalbasis voor uw ontdekkingsreis in Noord Limburg. Al onze 78 kamers zijn voorzien van alle gemakken die u nodig heeft voor fijn verblijf in ons hotel. En met grote onze diversiteit aan kamertypes hebben wij altijd een kamer die bij u past!

Een compleet verblijf

Wilt u alles uit uw verblijf halen en optimaal genieten van onze veelzijdige omgeving? Bekijk dan ook eens de arrangementen die wij voor u beschikbaar hebben. Of u nu opzoek bent naar een rustig nachtje weg, een actief verblijf of wilt u liever de omgeving ontdekken?  Onze arrangementen bieden voor ieder wat wils!

Bekijk onze Kamer  Ontdek onze arrangementen

 

De Hertog Jan Brouwerij

.

24 minuten rijden
Hertog Jan Brouwerij bij Parkhotel Horst omgeving

Oorlogsmuseum Overloon

15 minuten rijden
Oorlogsmuseum Overloon | Parkhotel Horst

Venray Remembers

10 minuten rijden
Oorlogsmuseum Overloon | Venray Remembers

Limburgs Museum

19 minuten rijden
Limburgs museum | Parkhotel Horst

De IJsvogel

22 minuten rijden
distilleerderij de ijsvogel omgeving Parkhotel Horst

Kasteeltuinen Arcen

23 minuten rijden
Kasteeltuinen Arcen | Parkhotel Horst | Noord Limburg | Arrangement

Openluchtmuseum de Locht

5 minuten rijden
Smeden | Openluchtmuseum de Locht