Gratis parkeren

Komt u met de auto naar ons hotel? Dan kunt u uw zorgen over het parkeren thuislaten! 

Parkhotel Horst - Parkeren.

GRATIS parkeergelengheid voor iedereen!

Komt u met de auto naar ons hotel? Dan kunt u uw zorgen over het parkeren thuislaten! Aan parkeergelengheid bij Parkhotel geen tekort! Met ruim 80 gratis parkeerplekken is ons hotel in Limburg toegankelijk voor iedereen. Heeft al vroeg een afspraak gepland in de ochtend? Met een ligging pal voor de ingang van het hotel, bent u zo bij uw auto! 

Parkhotel Horst biedt GRATIS parkeergelengheid voor iedereen! Heeft u een elektrische auto? Dan kunt u bij een van onze twee laadpalen zonder problemen uw auto opladen. Wordt u door de navigatie van uw Tesla naar een van onze Superchargers genavigeerd? Dan bent u bij ons van harte welkom. Onze parkeerplaats beschikt over 12 Tesla Superchargers die uw auto in 30-45 minuten volledig opladen. Wist u dat u tegenwoordig alle elektrische auto’s kan opladen aan de Tesla supercharger’s. Download de Tesla app en kies de optie ‘Uw niet-Tesla opladen’. Zin om even de benen te strekken? Dan kunt u in ons restaurant BØFF genieten van een snel ontbijt, lunch, diner of een kopje koffie. 

Bent u mindervalide of slecht ter been? Dan hebben we voor u een ruime parkeerplek recht voor onze ingang. Wij hopen zo uw bezoek aan ons hotel of restaurant nog aangenamer te maken.

Ontdek Noord-Limburg 

Tijdens uw verblijf een dagje fietsen door het prachtige Noord-Limburg? Dan kunt u uw fiets neerzetten bij een van onze fietsenrekken. Daarnaast beschikt Parkhotel Horst ook over een bewaakte fietsenstalling voor de elektrische fietsen of E-choppers. Die kunt u overigens ook bij ons huren.   

Heeft u zin om met de auto naar Venlo te gaan? Of gaat u liever naar de Designer Outlet Roermond? Parkhotel Horst ligt in een bosrijke omgeving, gelegen aan de A73 waardoor het de ideale startpunt of tussenstop is voor een dagje Noord-Limburg. 

Ontdek de omgeving

Comfort Kamer - Bed bij Parkhotel Horst

Kamers

Voor ieder een passende kamer in Parkhotel Horst, met onze grote diversiteit aan kamertypes hebben wij altijd een kamer die bij u past!

Verken onze kamers
Restaurant BØFF - Parkhotel Horst

Restaurant BØFF

BØFF is dé plek in Noord-Limburg waar je op elk moment van de dag thuis bent.

Verken Restaurant BØFF
Zwembad | Wellness | Faciliteiten | Parkhotel Horst | Noord Limburg

Zwembad

Neem een verfrissende duik tijdens uw nachtje weg en ontspan volledig in ons verwarmde zwembad!

Ontdek het zwembad
Relax & Beauty Arrangement | Wellness | Parkhotel Horst

Wellness

Pak even dat moment voor uzelf kom helemaal tot rust in ons zwembad of onze wellness.

Verken de wellness
Vergaderlocatie met overnachting

Vergaderen

Onze medewerkers bieden u een zorgeloze dag, waardoor u zich kan focussen op de dingen die er echt toe doen. 

Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden