Vergaderen

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Limburg? Een plek waar al uw zorgen uit handen genomen worden, en alles tot in de puntjes is geregeld? Dan bent u bij Parkhotel Horst aan het juiste adres. Onze medewerkers bieden een zorgeloze dag, waardoor u zich kan focussen op de dingen die er echt toe doen. 

Vergaderen | Parkhotel Horst | Meeting | Congress | Zakelijk diner | Noord Limburg
Vergaderen bij Parkhotel Horst

We beschikken over 12 multifunctionele zalen en een ruime lobby, die met elkaar verbonden kunnen worden tot een groot geheel. Hierdoor zit u bij ons niet alleen goed wanneer u opzoek bent naar een locatie voor een kleine vergadering, een borrel of een intiem feestje, maar ook voor een conferentie, product presentatie, of personeelsfeest met enkele honderden bezoekers of deelnemers.  

Onze zalen beschikken over alle faciliteiten voor een professionele bijeenkomst, zo hebben wij op verzoek een projectiescherm met beamer beschikbaar. Heeft u een grote bijeenkomst met meerdere sprekers, dan is onze geluidsinstallatie met draadloze microfoons zeer geschikt voor u. Over audiovisuele middelen hoeft u zich in ieder geval niet druk te maken. Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft, kunnen wij dit samen met een professional uit handen nemen voor u.  

Neem contact op met onze event manager 

Bijeenkomsten blijven natuurlijk altijd maatwerk, we brengen u daarom graag in contact met onze eventmanager. Hij nodigt u uit voor een gesprek waarin u op uw gemak al uw wensen kan bespreken. Hij zal gedurende het gehele proces uw contactpersoon zijn waardoor u alle zorgen voorafgaand en tijdens het vergaderen uit handen kan geven. Neem direct contact op met de event manager! 

Een locatie midden in de natuur

Heeft u tijdens uw vergadering zin in een ontspannende break? Door de ligging in een bosrijke omgeving zijn onze vergaderzalen in Limburg ideaal om tijdens uw vergadering tot rust te komen. Zo kunt u bijvoorbeeld een wandeling maken langs het water van de Kasteel Bossen. Onze toegewijde medewerkers staan te allen tijde voor u klaar. Bij Parkhotel Horst staat persoonlijke service van goeie kwaliteit ten aller tijde centraal!  

Meerdaagse bijeenkomsten in stijl

Doordat onze locatie beschikt over 78 hotelkamers, variërend van comfort kamer tot luxe suite, bent u bij ons ook aan het juiste adres om meerdaagse bijeenkomsten te organiseren. Ontvangt u gasten van over de hele wereld, dan is het een fijn gevoel om te weten dat het alles goed geregeld is. Naar een productieve bijeenkomst kunt u samen nog even na borrelen of genieten van een heerlijk diner in restaurant BØFF.  

Vergaderbreaks

Neem contact op

Voor ontspannende en educatieve in- en outdoor activiteiten kunt u bij Parkhotel Horst uitstekend terecht.

Parkhotel Horst biedt verschillende mogelijkheden om tijdens het vergaderen een leuke break te boeken. Bijvoorbeeld het populaire Bootcamp, vlot bouwen/varen, laser kleiduifschieten, kanovaren…etc. Alle activiteiten worden rondom het gebouw georganiseerd.

Dit soort activiteiten zijn een mooie combinatie tussen teambuilding, een frisse neus halen en plezier!

Neem contact op
Zaal - Feest - Parkhotel Horst

Congressen

Van catering, aankleding en techniek tot de entertainment en overnachtingen, bij ons vindt u alles onder één dak voor uw congres.

Bekijk onze mogelijkheden
zakelijk diner | Dineren | Restaurant BØFF | Parkhotel Horst | Noord Limburg

Zakelijk dineren

Een stijlvol restaurant, een prachtig uitzicht en multifunctionele zalen, de perfecte locatie voor uw zakelijke diner.

Ontdek de mogelijkheden
Zalenoverzicht | Meeting | Vergaderen | Congress | Parkhotel Horst

Zalenoverzicht

Bij Parkhotel Horst weten we als geen ander hoe je succesvol een meeting, congres of bijeenkomst organiseert.

Verken het zalenoverzicht
Trouwen - Buiten Bruiloft - Parkhotel Horst

Feesten

Een unieke locatie voor ieder feest, bij Parkhotel Horst helpen we u graag uw dromen te verwezenlijken.

Ontdek onze mogelijkheden