Zalenoverzicht

Bent u op zoek naar een inspirerende vergader locatie in Limburg? Een plek waar al uw zorgen uit handen genomen worden, en alles tot in de puntjes is geregeld? Dan bent u bij Parkhotel Horst aan het juiste adres.

Zalenoverzicht | Meeting | Vergaderen | Congress | Parkhotel Horst
Drone overzicht Parkhotel Horst - Sunset

Een inspirerende locatie

Bij Parkhotel Horst weten we als geen ander hoe je succesvol een meeting, congres of bijeenkomst organiseert. Wij helpen u graag, uw succes te verwezenlijken. Kies uit 12 vergaderzalen, een panoramisch uitzicht en voor een unieke locatie in de Kasteelse Bossen.

Zowel voor dag- als voor meerdaagse vergaderingen is Parkhotel Horst een attractieve, verrassend veelzijdig en inspirerende vergader locatie. Met 12 goed uitgeruste vergaderruimtes, waarvan een aantal met panoramisch uitzicht op het water, is Parkhotel Horst de perfecte locatie voor uw bijeenkomst, vergadering, congres of evenement. Wij hebben, voor zowel dag- als voor meerdaagse vergaderingen, speciale arrangementen samengesteld. Uiteraard leveren wij buiten deze standaard pakketten ook maatwerk, zodat alles naar uw wensen verloopt!

Vergaderzaal | Vergaderlocatie met overnachting | Noord Limburg

Zalenoverzicht

Onze zalen zijn zelfstandig of in combinatie met andere zalen te huren. Wilt u een zaal huren, dan adviseren wij een van onze vergaderarrangementen. Zo bent u ervan verzekerd dat het u en uw gezelschap aan niets zal ontbreken. U heeft bij ons de keuze uit dagdeel, dag en meerdaagse arrangementen.

Als u maar één dagdeel (ochtend, middag of avond) hoeft te vergaderen, dan kunt u gebruik maken van ons dagdeel vergaderarrangement. Wilt u liever wel een lunch of diner erbij? Dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Uw dagdeel arrangement kunt u altijd uitbreiden met een lunch of diner indien gewenst. Nieuwsgierig naar al onze mogelijkheden voor uw vergadering? Informeer vrijblijvend bij onze collega’s van de receptie, zij helpen u graag!

Alles onder één dak

Bekijk de kamers

Uw vergadering combineren met de voordelen van een hotel? In luxe vergaderen, heerlijk lunchen/dineren én overnachten in een van onze comfortabele kamers. Bij ons is dit allemaal mogelijk! En wist u dat wanneer u uw vergadering combineert met één of meerdere overnachtingen, de zaalhuur komt te vervallen.

Bekijk de kamers
Deluxe kamer | uitzicht balkon

Take a break!

Tijdens uw vergadering zijn er tal van mogelijkheden om uw ochtend- of middagbreak in te delen. Naast een break in de zaal of andere ruimte in het hotel kunt u bijvoorbeeld ook denken aan een break buiten op ons terras met uitzicht over het prachtige meer. Zelfs een mooie wandeling rondom het meer is mogelijk! Tijdens deze korte wandeling van circa 15 minuten kunt u heerlijk uw benen strekken en genieten van de zuurstofrijke buitenlucht in onze bosrijke omgeving; goed voor lichaam en geest dus! Deze wandeling in combinatie met een smoothie of koffie to-go is een echte aanrader voor elke vergader-break!

Zaal - Feest - Parkhotel Horst

Congressen

Van catering, aankleding en techniek tot de entertainment en overnachtingen, bij ons vindt u alles onder één dak voor uw congres.

Bekijk onze mogelijkheden
Vergaderlocatie met overnachting

Vergaderen

Onze medewerkers bieden u een zorgeloze dag, waardoor u zich kan focussen op de dingen die er echt toe doen. 

Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden
zakelijk diner | Dineren | Restaurant BØFF | Parkhotel Horst | Noord Limburg

Zakelijk dineren

Een stijlvol restaurant, een prachtig uitzicht en multifunctionele zalen, de perfecte locatie voor uw zakelijke diner.

Ontdek de mogelijkheden
Restaurant BØFF - Parkhotel Horst

Restaurant BØFF

BØFF is dé plek in Noord-Limburg waar je op elk moment van de dag thuis bent.

Verken Restaurant BØFF
Comfort Kamer - Bed bij Parkhotel Horst

Kamers

Voor ieder een passende kamer in Parkhotel Horst, met onze grote diversiteit aan kamertypes hebben wij altijd een kamer die bij u past!

Verken onze kamers