Moederdag

Opzoek naar een origineel Moederdag cadeau? Lees dan snel verder en laat u inspireren.

Moederdag | Moeder dochter | Parkhotel Horst | Moederdagontbijt
Ontbijt | Parkhotel Horst | Noord Limburg | Overnachten

Luxe Moederdagontbijt

Aangezien wij u graag helpen om dit jaar iets origineels voor uw (schoon)moeder te organiseren, hebben wij een uitgebreid Moederdagontbijt samengesteld. Zo beleeft u samen een extra goed begin van deze speciale dag. Ons Moederdagontbijt is een luxe ontbijt en zeer geschikt als cadeau aan uw moeder of partner. Niet alleen geniet u van diverse lekkere broodsoorten, luxe soorten beleg en verse eitjes, maar ook staan er enkele warme items en een glas bubbels voor u klaar. Daarbij zorgen wij ervoor dat alle moeders extra in het zonnetje worden gezet, met een leuk presentje. Een goede reden dus om met de familie deel te nemen aan ons lekkere Moederdagontbijt! We heten u van harte welkom van 8:30 uur tot 12:00 uur.

Prijs:
Prijs volwassenen € 23,50
Kinderen 0 t/m 2 jaar Gratis
Kinderen 3 t/m 12 jaar € 1,75 per levensjaar

Maak er een heerlijk weekendje van!

Leg uw moeder dit jaar extra in de watten! Want wat is er nu fijner dan er even helemaal een weekendje tussenuit te gaan. Combineer het Moederdag ontbijt met een overnachting in één van onze moderne kamers en maak er een speciaal weekendje weg van.

Of kies voor een compleet verzorgd arrangement. Laat uw moeder genieten van een comfortabele overnachting in onze kamers, een heerlijk diner bij ons Restaurant BØFF en een leuke activiteit in de omgeving. Denk hierbij aan een prachtige wandeling door de Kasteelse bossen, een fascinerende ervaring bij Mind Mystery of het verkennen van de indrukwekkende Kasteeltuinen van Arcen. Als afsluiting kunt u met uw moeder ontspannen op ons ruime terras met een drankje, terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht en het lenteweer.

Cadeaubon Parkhotel Horst

Geef een belevenis cadeau

Wat is er nu leuker als cadeau dan een leuke belevenis! Met een cadeaubon kunt u zelf bepalen welke waarde u weggeeft. U kunt ervoor kiezen om een bedrag op de cadeaubon te noteren, maar we kunnen ook een leuke belevenis op de bon schrijven, zoals een diner, vriendinnenlunch, of zelfs een gezichtsbehandeling. Ontdek onze mogelijkheden via onderstaande button.

Mind Mystery arrangement

Niets is wat het lijkt in de verbazingwekkende wereld van optische illusies met dit unieke Mind Mystery arrangement.

Meer info
Mind Mystery arrangement