Moederdag

Opzoek naar een origineel Moederdag cadeau? Lees dan snel verder en laat u inspireren.

 

Moederdag | Moeder dochter | Parkhotel Horst | Moederdagontbijt

Op zondag 14 mei 2023 vieren we weer Moederdag in Nederland. En welke moeder wil er nu niet in de watten gelegd worden?! Voor een origineel cadeau kunnen wij u wel een paar leuke tips geven! Van een heerlijk ontbijt tot een volledig verzorgd arrangement! Benieuwd? Lees dan snel verder en laat u inspireren.

Luxe Moederdagontbijt

Aangezien wij u graag helpen om dit jaar iets origineels voor uw (schoon)moeder te organiseren, hebben wij een uitgebreid Moederdagontbijt samengesteld. Zo beleeft u samen een extra goed begin van deze speciale dag. Ons Moederdag ontbijt is een luxe ontbijt en zeer geschikt als cadeau aan uw moeder of partner. Niet alleen geniet u van diverse lekkere broodsoorten, luxe soorten beleg en verse eitjes, maar ook staan er enkele warme items en een glas bubbels voor u klaar. Daarbij zorgen wij ervoor dat alle moeders extra in het zonnetje worden gezet, met een leuk presentje. Een goede reden dus om met de familie deel te nemen aan ons lekkere Moederdagontbijt!

Prijs:
Prijs volwassenen € 22,50
Kinderen 0 t/m 2 jaar Gratis
Kinderen 3 t/m 12 jaar € 1,50 per levensjaar

U bent welkom van 08:30 tot 12:00 uur

Maak er een heerlijk weekendje van!

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw moeder dit jaar extra in de watten te leggen! Want wat is er nu fijner dan er even helemaal een weekendje tussenuit te gaan. Combineer het Moederdag ontbijt met een overnachting in één van onze moderne kamers en maak er een speciaal weekendje weg van.

Tijdens uw verblijf hoeft u zich zeker niet te vervelen, want in onze omgeving is genoeg te zien en beleven. Maak een prachtige wandeling door de Kasteelse bossen, laat u verbazen bij Mind Mystery of ga op ontdekking in de Kasteeltuinen in Arcen. Na een gezellige middag kunt u op ons ruime terras genieten van een verfrissend drankje, het prachtige uitzicht en het voorjaarszonnetje. Ook voor een heerlijk diner hoeft u niet ver te gaan, ons Restaurant BØFF biedt namelijk voor ieder wat wils.

Een compleet arrangement

Wilt u er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes geregeld is voor uw moeder of partner? En ervoor zorgen dat ze optimaal kan genieten zonder zorgen? Dan zijn de compleet verzorgde arrangementen die wij samengesteld hebben echt iets voor u. Hiermee geniet u niet alleen van een fijne overnachting in onze comfortabele kamers, maar wordt er ook voor een heerlijk diner en een leuke activiteit gezorgd.

Benieuwd naar de arrangementen die wij beschikbaar hebben? Bekijk hieronder een aantal van onze favorieten of bezoek onze arrangementenpagina!

Kasteeltuinen Arcen

Laat uw zintuigen prikkelen, beleef de historie en ontdek meer dan 15 unieke tuinen met dit unieke Kasteeltuinen Arcen Arrangement

Meer info
Kasteeltuinen Arcen | Parkhotel Horst | Noord Limburg | Arrangement

Mind Mystery arrangement

Niets is wat het lijkt in de verbazingwekkende wereld van optische illusies met dit unieke Mind Mystery arrangement.

Meer info
Mind Mystery arrangement

Asperge arrangement

Wilt u de ultieme voorjaarsbeleving in Noord Limburg ervaren? Boek dan ons culinaire Asperge arrangement!

Meer info
Asperges | Parkhotel Horst | Restaurant BØFF | Noord Limburg

E-chopper arrangement

Met dit unieke E-chopper arrangement beleeft u gegarandeerd een avontuurlijk uitje in Noord Limburg.

Meer info
E-chopper arrangement | Parkhotel Horst |

Vrolijk Voorjaar arrangement

Ervaar het voorjaar op z'n best in een prachtige omgeving, met dit Vrolijk Voorjaar arrangement.

Meer info
Wandelen | Voorjaar | Zonsondergang