Vergaderen

Beleef een zorgeloze ervaring met onze unieke vergaderlocatie met overnachting.

Vergaderen Parkhotel Horst
Baron van wittenhorst - vergaderen - Parkhotel Horst

Vergaderen en overnachten in stijl

Parkhotel Horst is een unieke vergaderlocatie met overnachting in Noord Limburg. Met 12 multifunctionele zalen, 78 kamers, een professioneel team en een unieke locatie aan het water, weet u zeker dat u geheel zorgeloos uw bijeenkomst bij ons kan organiseren. Of u nu een kleine vergadering, borrel, intiem feestje, conferentie, product presentatie of personeelsfeest met honderden deelnemers organiseert, bij ons bent u aan het juiste adres.

Onze zalen beschikken over alle faciliteiten die u nodig heeft, zoals een projectiescherm met beamer of een laptop. Wilt u een grote bijeenkomst met meerdere sprekers organiseren? Dan is onze geluidsinstallatie met draadloze microfoons zeer geschikt voor u. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over audiovisuele middelen; wij regelen dit graag voor u indien nodig in samenwerking met professionals.

Hotelkamer | Noord Limburg | Parkhotel Horst | Comfort kamer

De vergaderlocatie met overnachting in Noord Limburg

Doordat onze locatie beschikt over 78 hotelkamers, variërend van comfort kamer tot luxe suite, zijn wij als vergaderlocatie met overnachting zeer geschikt om uw bijeenkomsten te organiseren. Ontvangt u gasten van over de hele wereld, dan is het een fijn gevoel om te weten dat het alles goed geregeld is. Naar een productieve bijeenkomst kunt u samen nog even na borrelen of genieten van een heerlijk diner in Restaurant BØFF.

Ontmoet onze event manager

Neem contact op

Gedurende het gehele proces zal onze toegewijde eventmanager uw vaste aanspreekpunt zijn. U kunt alle zorgen voorafgaand en tijdens het vergaderen met een gerust hart aan hem overlaten. Of het nu gaat om het regelen van een vergadering met overnachtingen of het verzorgen van catering, onze eventmanager zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Neem contact op
Parkhotel Horst | Noord Limburg | Kasteelse bossen

Een locatie midden in de natuur

Ontdek de ontspannende omgeving van onze vergaderlocatie met overnachting in Limburg, midden in de natuur. Tijdens het vergaderen en overnachten kunt u genieten van verfrissende wandelingen langs het water van de Kasteel Bossen. Verken het prachtige Limburgse landschap op een (elektrische) fiets of breng een middag door bij Mind Mystery om uw brein uit te dagen. De veelzijdigheid van onze omgeving biedt eindeloze mogelijkheden om uw verblijf bij ons extra bijzonder te maken.

Zaal - Feest - Parkhotel Horst

Congressen

Van catering, aankleding en techniek tot de entertainment en overnachtingen, bij ons vindt u alles onder één dak voor uw congres.

Bekijk onze mogelijkheden
zakelijk diner | Dineren | Restaurant BØFF | Parkhotel Horst | Noord Limburg

Zakelijk dineren

Een stijlvol restaurant, een prachtig uitzicht en multifunctionele zalen, de perfecte locatie voor uw zakelijke diner.

Ontdek de mogelijkheden
Zalenoverzicht | Meeting | Vergaderen | Congress | Parkhotel Horst

Zalenoverzicht

Bij Parkhotel Horst weten we als geen ander hoe je succesvol een meeting, congres of bijeenkomst organiseert.

Verken het zalenoverzicht
Trouwen - Buiten Bruiloft - Parkhotel Horst

Feesten

Een unieke locatie voor ieder feest, bij Parkhotel Horst helpen we u graag uw dromen te verwezenlijken.

Ontdek onze mogelijkheden