Een veilig verblijf
Parkhotel Horst
Discount slider image

Een veilig verblijf

 Fijn dat u er bent. 

 

Natuurlijk boekt u hier tegen de laagste prijs, maar uw gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom laten u wij graag weten wat het hotel doet om u veilig te kunnen ontvangen, zodat u met een gerust hart op reis kan.

 

Maatregelen bekijken

Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Speciale arrangementen
Betaal met iDeal
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vriendinnenlunch

Een gezellige lunch met vriendinnen (mannen zijn natuurlijk ook welkom!).

Met trots presenteren wij onze vriendinnen lunch! Gezellig samen zijn onder het genot een sharing lunch met diverse warme, koude, zoete en hartige gerechtjes. Laat je verrassen en geniet van deze overheerlijke en vooral gezellige vriendinnenlunch!

Jullie worden ontvangen met een glaasje Prosecco*. Aansluitend serveren wij een kopje soep met huisgemaakte focaccia. Hierna komt er een houten plank met diverse warme en koude hapjes. Zoete lekkernijen mogen natuurlijk niet ontbreken, deze zullen als heerlijke afsluiter volgen samen met een kopje koffie of thee. Tijdens de vriendinnenlunch genieten jullie van onbeperkt detox water. Bij mooi weer nodigen wij jullie natuurlijk uit op ons prachtige terras aan het water!

 

Met trots presenteren wij onze vriendinnen lunch (mannen zijn natuurlijk ook welkom)! 

Prijs:
€24,50 p.p. 

Dagelijks mogelijk met ontvangst tussen 12.00 en 15.00 uur. Minimaal één dag van te voren reserveren is gewenst (uiterlijk reserveren voor 11:00 uur voor dezelfde dag), dit kan telefonisch via 077-3976000 of via de mail: info@parkhotelhorst.nl.

*Glaasje Prosecco is vervangbaar door een regulier drankje naar keuze, vraag dit ter plaatse aan de bediening

High Tea terras buiten
High Tea terras buiten