Cold Case Diner

Cold Case Diner bij Parkhotel Horst. Komt u erachter wat er gebeurd is?

Cold Case diner | Parkhotel Horst

Cold Case Diner

U bent van harte uitgenodigd voor een spannend COLD CASE diner bij Parkhotel Horst. Tijdens deze unieke avond zal het verloop een intrigerende wending nemen, doordrenkt met mysterieuze gebeurtenissen. Op 2 juli 1984 vond er namelijk een spectaculaire miljoenenroof plaats in een historische villa in Zande. Krijgt u het opgelost nadat de verhaalmeesters hem in een uitzonderlijke theatervertelling weer tot leven hebben gebracht? Durft u deze spannende breinbreker samen met u vrienden aan en lukt het u om de waarheid te achterhalen? Laat u meeslepen in het spel, terwijl u geniet van een heerlijk 4-gangen diner en een drankje, alles inbegrepen in de prijs.

We heten u graag welkom op .
Reserveer snel je plaats want vol = vol !!

Prijs: € 79,00 p.p.
(incl. 4-gangen diner en drank)

Al nieuwsgierig naar het hele verhaal? Lees hieronder meer!

Maak er een volledig verzorgde overnachting van!

Na het beleven van een opwindend spel tijdens het Cold Case Diner, het genieten van heerlijke gerechten en wellicht zelfs van een wijntje of biertje, is het laatste wat u wilt huiswaarts rijden. Speciaal daarvoor hebben wij een arrangement samengesteld, om van uw avondje uit een volledig verzorgde overnachting te maken.

Met ons Cold Case Arrangement ervaart u niet alleen een fascinerende avond tijdens ons Cold Case diner, maar ontvangt u tevens een overnachting in een van onze comfortabele kamers, inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet de volgende ochtend.

De totale prijs voor dit uitgebreide arrangement bedraagt € 139,- per persoon.

Het mysterie van het Cold Case diner

Meer over De Verhaalmeesters

Laat u leiden door de verhaalmeesters terug naar het jaar 1984, naar het charmante dorpje Zande. De weduwe van Castonje beheert aanzienlijke rijkdom. Echter, het vredige bestaan wordt ruw verstoord wanneer een miljoenenroof plaatsvindt! Ondanks intensief politieonderzoek blijkt de zaak onoplosbaar. Denkt u de puzzel te kunnen ontrafelen?

Tijdens een verrukkelijk 4-gangen diner wordt stapsgewijs meer informatie onthuld. De verhaalmeesters vertellen het verhaal en spelen verhoren na in de sfeer van de vorige eeuw, bijvoorbeeld met gebruik van een authentieke cassetterecorder, aangezien digitalisering toen nog niet zo ver gevorderd was. Cruciale bewijsstukken, waaronder een kaart en foto’s, worden tentoongesteld, zodat u zelf op onderzoek kunt gaan naar aanwijzingen. Durft u deze queeste alleen aan, of gaat u samen met vrienden op zoek? Lukt het jullie om het mysterie op te lossen?

 

Meer over De Verhaalmeesters