Oud & Nieuw feest

Beleef samen een uniek Oud & Nieuw feest en luidt het nieuwe jaar feestelijk in.

OUd & Nieuw | Nieuwjaar | Parkhotel Horst | Oudejaarsparty | Noord Limburg

Een feestelijke Oud & Nieuw

Samen een bijzonder Oud & Nieuw beleven en het nieuwe jaar feestelijk inluiden. Een heerlijk oudejaarsdiner met een spetterend dessertbuffet. Een onbezorgde  oudejaarsavond met live muziek, hapjes, olliebollen en inclusief drank de gehele avond. Klinkt dit als muziek in de oren voor u? Lees dan snel verder! 

Ook dit jaar bent u bij ons namelijk weer van harte welkom op de Parkhotel Horst Oudejaarsparty. Onze Oudejaarsparty is een bruisende avond, waarin we 2022 op gezellige wijze afsluiten en het jaar 2023 feestelijk inluiden! Dat wordt onbezorgd genieten, zonder dat u thuis voorbereidingen hoeft te treffen. Of erger nog, de rommel op moet ruimen naderhand.  

Op oudjaarsavond wordt U ontvangen met een glaasje bubbels, waarna er een verrukkelijk oudjaarsdiner voor u klaarstaat. Na het spetterende dessertbuffet, barst het feest helemaal los. Tijdens onze unieke feestavond, met onbeperkt drankjes*, lekkere hapjes en natuurlijk olliebollen gaan we in een sfeervolle ambiance al feestend het nieuwe jaar in. Uiteraard wordt er ook voor live muziek gezorgd, wat garant staat voor een onvergetelijke sfeer. Wellicht zelfs om de voetjes van de vloer te krijgen… 

Om 12 uur zorgen wij ervoor dat er een glaasje bubbels voor u klaar staat, zodat we samen kunnen proosten op het nieuwe jaar. Dat wordt een oudjaarsavond om nooit meer te vergeten. 

 (*excl. buitenlands gedistilleerde dranken) 

Een zorgeloos nachtje weg 

Wilt u het nieuwe jaar helemaal zorgeloos beginnen en niet meer naar huis hoeven te rijden na het gezellige oudejaarsfeest? Bekijk dan hieronder ons oudejaarsarrangement. Hierdoor hoeft u op het einde van de avond alleen nog maar naar boven te gaan om van de comfort van onze kraakvers opgemaakte bedden te genieten. Wat wilt u nog meer tijdens oud & nieuw?

Prijs

€119,50 p.p. 

Wilt u reserveren voor ons oudjaarsparty bel dan naar onze collega’s van de receptie via 077 397 6000 of stuur een e-mail.