Kerstarrangement

v.a. € 99,- p.p.
Kerstdiner bij Parkhotel Horst
Beleef de mooiste tijd van het jaar in Noord-Limburg, vier kerst bij Parkhotel Horst!

Een prachtig winters landschap, pittoreske dorpjes met sfeervol versierde winkeltjes, mooi verlichte kerstbomen en de lokale kerstmarkten met lekkere hapjes. Klinkt dat niet als het echte kerstgevoel? Dezelfde warme sfeer ervaart u ook in ons hotel en in combinatie met onze typisch Limburgse gastvrijheid bent u verzekerd van feestelijke en hartverwarmende Kerstdagen!

Een compleet verzorgd nachtje weg

Een Kerstarrangement tijdens de feestdagen bij Parkhotel Horst betekend even lekker weg. Laat u culinair verwennen door ons keukenteam en geniet van fantastische kerstgerechten met heerlijke streekproducten. Deze verwennerij begint ’s ochtends al, met een uitgebreid Kerstontbijt in een gezellige Kerstsfeer.  

Tijdens de Kerstdagen hoeft u zich bij ons niet te vervelen. U heeft alle tijd om van de prachtige omgeving te genieten. Haal een frisse neus tijdens een prachtige winterwandeling in de Kasteelse bossen. Ontdek een van de pittoreske dorpjes in de regio of geniet van de kerstsfeer op de kerstmarkten in de buurt. 

Culinair genieten tijdens de feestdagen

Op 1e en 2e Kerstdag wordt u ’s avonds door ons extra in de watten gelegd! Onze koks hebben namelijk een feestelijk en vooral overheerlijk menu voor u samengesteld. Eerste kerstdag geniet u van een vijf gangen diner  en tweede Kerstdag een verrukkelijk vier gangen diner, met verrassende gerechten. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat er passende wijnen voor u klaarstaan, zodat u kunt genieten van een heerlijke wijn en spijs combinatie. Tijdens het diner wordt er ook voor live muziek gezorgd, dat staat garant voor een onvergetelijke sfeer! Wellicht zelfs om de voetjes van de vloer te krijgen… 

Wilt u reserveren?

Kies hieronder uw gewenste aankomstdatum. Vervolgens kunt u zelf aangeven tot wanneer u wenst te verblijven. 

24 december  (v.a.99,- p.p.)

 1e Kerstdag  (v.a. 164,- p.p.)

2e Kerstdag  (v.a. 154,- p.p.)