Een veilig verblijf
Parkhotel Horst
Discount slider image

Een veilig verblijf

 Fijn dat u er bent. 

 

Natuurlijk boekt u hier tegen de laagste prijs, maar uw gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom laten u wij graag weten wat het hotel doet om u veilig te kunnen ontvangen, zodat u met een gerust hart op reis kan.

 

Maatregelen bekijken

Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Speciale arrangementen
Betaal met iDeal
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Kerstbrunch

Kerst vieren is al een belevenis op zich, maar wanneer u bij ons de feestdagen doorbrengt, weet u zeker dat u een onvergetelijke Kerst gaat ervaren. Wij zorgen er ook dit jaar bij onze Kerstbrunch namelijk voor, dat u er weer ontspannen bij zit met Kerst. Ondergedompeld in een gezellige Kerstsfeer en met de lekkerste gerechten uit onze keuken.

Schuif aan bij onze feestelijke Kerstbrunch en geniet met uw gezelschap van verschillende koude en warme gerechten, mooie streekproducten, diverse broodsoorten, heerlijke vruchtensappen, koffie, thee en melk. We eindigen met een spetterend dessertbuffet, zodat u de brunch op een verrukkelijke manier kan afsluiten.

Speciaal voor onze jongere gasten komt de Kerstman ons een bezoekje brengen. Hij zorgt voor de nodige entertainment en neemt ook een cadeautje voor de kinderen mee. Zoals ieder jaar staat er ook een uitnodigende knutseltafel, een grimeur en een leuke kerstfilm voor de kinderen klaar. Zo hebben uw kinderen (en u) gegarandeerd een heerlijke en ontspannen middag.

  • 1e Kerstdag € 39,50 p.p.
  • 2e Kerstdag € 37,50 p.p.
  • Kinderen 0 t/m 3 jaar GRATIS.
  • Kinderen 4 t/m 12 jaar €2,25 per levensjaar

U bent van harte welkom om 11:00uur

Wilt u reserveren voor deze onvergetelijke brunch, bel dan naar 077 397 6000 of stuur een e-mail naar info@parkhotelhorst.nl

Direct reserveren