Een veilig verblijf
Parkhotel Horst
Discount slider image

Een veilig verblijf

 Fijn dat u er bent. 

 

Natuurlijk boekt u hier tegen de laagste prijs, maar uw gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom laten u wij graag weten wat het hotel doet om u veilig te kunnen ontvangen, zodat u met een gerust hart op reis kan.

 

Maatregelen bekijken

Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Speciale arrangementen
Betaal met iDeal
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Diner Dansant

Parkhotel Horst heeft altijd iets magisch met de feestdagen en wij kijken er al naar uit om dit jaar de feestdagen met u te vieren! Geniet samen van ons stijlvolle Diner Dansant in ons volledig in kerstsfeer ingerichte restaurant. Bij dit feestelijke vier of vijf gangen Kerstdiner doet zich de uitgelezen mogelijkheid voor om heel ontspannen bij te praten, te lachen en te genieten van het lekkere eten en gezellig samen zijn.

Tijdens het Diner Dansant worden al uw zintuigen geprikkeld. Wij verzorgen bij binnenkomst een sfeervol achtergrondmuziekje, terwijl u geniet van uw aperitief. In de loop van de avond worden verschillende gangen geserveerd. Tussen deze gangen door heeft u de gelegenheid om heerlijk te dansen, te genieten van de live muziek en om de gezellige kerstsfeer in u op te nemen.

Onze koks hebben voor u een feestelijk en vooral overheerlijk menu voor u samengesteld, met verrassende gerechten. Op Eerste kerstdag geniet u van een vijf gangen diner en op tweede Kerstdag een verrukkelijk vier gangen diner. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat er passende wijnen voor u klaarstaan, zodat u kunt genieten van een heerlijke wijn en spijs combinatie.

Kortom, laat u volledig in de watten leggen en beleef samen een bijzondere Kerst bij Parkhotel Horst.

  •  1e Kerstdag serveren wij een 5-gangen diner à € 74,50 p.p.
  •  2e Kerstdag serveren wij een 4-gangen diner à € 64,50 p.p.

U bent van harte welkom vanaf 19:00 uur.

Wilt u reserveren voor ons Diner Dansant, bel dan naar 077 397 6000 of stuur een e-mail naar info@parkhotelhorst.nl

DIRECT RESERVEREN