Een veilig verblijf
Parkhotel Horst
Discount slider image

Een veilig verblijf

 Fijn dat u er bent. 

 

Natuurlijk boekt u hier tegen de laagste prijs, maar uw gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom laten u wij graag weten wat het hotel doet om u veilig te kunnen ontvangen, zodat u met een gerust hart op reis kan.

 

Maatregelen bekijken

Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Speciale arrangementen
Betaal met iDeal
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Kerst Familiebuffet

Kom tijdens de Kerstdagen langs met familie of vrienden en beleef in ons restaurant het ultieme kerstgevoel. Tijdens ons Kerst familiebuffet geniet u in een warme kerstsfeer van het gezellig samen zijn onder het genot van een lekker drankje, heerlijke gerechten en natuurlijk onze Limburgse gastvrijheid.  

Op 1e en 2de kerstdag serveren wij van 17:00 tot 19:00 uur een feestelijk Kerst familiebuffet, met verrassende gerechten uit onze Limburgse keuken. Als afsluiter staat er een uitgebreid dessertbuffet voor u klaar, u zult uw ogen uitkijken van al dat lekkers. De drank is bij het diner inbegrepen. U heeft de keuze uit frisdranken, vruchtensappen, tapbier, onze huiswijnen, koffie en thee.

Uiteraard hebben wij ook aan onze jongere gasten gedacht. Niet alleen staan er voldoende gerechten klaar waar zij heerlijk van kunnen smullen, maar ook zorgen wij voor de nodige entertainment. Zo kunnen ze laten zien hoe creatief ze zijn bij de Kerst knutseltafel, ze kunnen hun snoetjes laten schminken en er wordt een Kerstfilm gedraaid in de kinderhoek. Alsof dat nog niet genoeg is, krijgen ze ook nog allemaal een leuk cadeautje om mee naar huis te nemen.  

Prijzen:

  • Prijs volwassenen, inclusief drank € 52,50
  • Kinderen 0 t/m 3 jaar Gratis
  • Kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,75 per levensjaar

Wilt u reserveren voor ons feestelijke Kerst Familiebuffet, bel dan naar 077 397 6000 of stuur een e-mail naar info@parkhotelhorst.nl

DIRECT RESERVEREN