Kerst Familiebuffet

Geniet van het gezellig samen zijn onder het genot van een lekker drankje, heerlijke gerechten en natuurlijk onze Limburgse gastvrijheid.   
Kerst familiebuffet | Parkhotel Horst | Kerstmis

Kerst Familiebuffet 

Kom tijdens de Kerstdagen langs met familie of vrienden en beleef in ons restaurant het ultieme kerstgevoel. Tijdens ons Kerst familiebuffet geniet u in een warme kerstsfeer van het gezellig samen zijn onder het genot van een lekker drankje, heerlijke gerechten en natuurlijk onze Limburgse gastvrijheid.   

Zorgeloos genieten van de feestdagen

Op 1e en 2de kerstdag serveren wij van 17:00 tot 20:00 uur een feestelijk Kerst familiebuffet, met verrassende gerechten uit onze Limburgse keuken. Als afsluiter staat er een uitgebreid dessertbuffet voor u klaar, u zult uw ogen uitkijken van al dat lekkers. De drank is bij het diner inbegrepen. U heeft de keuze uit frisdranken, tapbier, onze huiswijnen, koffie en thee. 

Voor de kids

Uiteraard hebben wij ook aan onze jongere gasten gedacht. Niet alleen staan er voldoende gerechten klaar waar zij heerlijk van kunnen smullen, maar ook zorgen wij voor de nodige entertainment. Zo kunnen ze laten zien hoe creatief ze zijn bij de Kerst knutseltafel, ze kunnen hun snoetjes laten schminken en er wordt een Kerstfilm gedraaid in de kinderhoek. Alsof dat nog niet genoeg is, krijgen ze ook nog allemaal een leuk cadeautje om mee naar huis te nemen.   

Prijzen 

  • Prijs volwassenen, inclusief drank 56,50 
  • Kinderen 0 t/m 3 jaar Gratis  
  • Kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,75 per levensjaar 

Reserveren kan eenvoudig via 077 3976000 of stuur een mail naar info@parkhotelhorst.nl

Benieuwd wat u  er nog meer te beleven valt tijdens de feestdagen bij Parkhotel Horst? Bekijk hieronder onze andere verrassende mogelijkheden om uw Kerstdagen extra speciaal te maken dit jaar.

Kerstbrunch - Parkhotel Horst

Kerstbrunch

Wordt ondergedompeld in een gezellige Kerstsfeer en geniet van de lekkerste gerechten uit onze keuken.

Ontdek de Kerstbrunch
Kerst Parkhotel Horst Noord Limburg

Kerst Diner Dansant

Beleef een magische Kerst en geniet geheel zorgeloos van een uitgebreid Kerstdiner met live muziek. Wij kijken er al naar uit u te mogen verwelkomen!

Ontdek het Diner Dansant
Parkhotel Horst - Kasteelse bossen at night

Kerst

Ervaar de mooiste tijd van het jaar in het mooiste stukje Nederland, vier kerst in Noord-Limburg bij Parkhotel Horst!

Ervaar Kerst bij Parkhotel Horst

Kerstarrangement

Beleef de mooiste tijd van het jaar in Noord Limburg en kies voor het Kerstarrangement van Parkhotel Horst

Meer info
Kerstdiner bij Parkhotel Horst