1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderen

Attractief en verrassend veelzijdig; zo omschrijven wij de mogelijkheden van onze accommodatie. 12 unieke vergaderzalen, waarvan een aantal met panoramisch uitzicht op het water. Gratis WiFi door glasvezel, beschikbaar in het gehele hotel. Alle zalen zijn voorzien van klimaatbeheersing. Afzonderlijk of met elkaar verbonden zijn de zalen geschikt voor vele doeleinden en voor groepen van uiteenlopende omvang. U bent bij ons even welkom voor een kleine vergadering of feestje met enkele personen, als voor een product- of bedrijfspresentatie, symposium of personeelsfeest met enkele honderden bezoekers of deelnemers.

De Kasteelse Bossen met de ruïne van het Kasteel Huys ter Horst vormt het decor van Parkhotel Horst, midden in de bosrijke omgeving en direct aan het water. Dit garandeert een uiterst inspirerend comfortabel verblijf met alle mogelijkheden om tussen de bedrijven door tot rust te komen. U kunt uw vergadering bijvoorbeeld onderbreken voor een heerlijke wandeling langs het water van de Kasteelse Bossen, of een actieve bootcamp in het park. En wat dacht u van lekker ontspannen in onze Wellness of een lichaamsmassage? Onze toegewijde medewerkers staan te allen tijde voor u klaar. Bij Parkhotel Horst staat persoonlijke service hoog in het vaandel!

Een volledig verzorgd meeting package met complete audiovisuele ondersteuning kan naar uw wensen worden samengesteld. U kunt daartoe contact met ons opnemen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

DOWNLOAD HIER ONZE VERGADERMAP

 

Vergaderbreaks

Voor ontspannende en educatieve in- en outdoor activiteiten kunt u bij Parkhotel Horst uitstekend terecht.

Parkhotel Horst biedt verschillende mogelijkheden om tijdens uw bijeenkomst een leuke break te boeken. Bijvoorbeeld het populaire Bootcamp, vlot bouwen/varen, laser kleiduifschieten, kanovaren...etc. Alle activiteiten worden rondom het gebouw georganiseerd.

Dit soort activiteiten zijn een mooie combinatie tussen teambuilding, een frisse neus halen en plezier!