1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

TROUWEN AAN HET WATER

Een prachtig uitzicht, ruim opgezet interieur, een klassieke trouwsalon met kroonluchters, ruime feestzaal en een terras aan het water geven ons hotel een authentieke sfeer. Dé plek om jullie huwelijk in stijl te vieren. 

Jullie wensen staan voorop!
Wij willen jullie graag adviseren bij het samenstellen van het programma. Vanzelfsprekend met alle ruimte voor een persoonlijke invulling. Juist de aandacht voor detail draagt bij aan ‘de mooiste dag van jullie leven’. Gegarandeerd door onze jarenlange ervaring.

Breed advies, perfecte organisatie
Wij kunnen de organisatie in z'n totaliteit verzorgen. Inclusief het contracteren van entertainment, het verzorgen van de decoraties en het drukken van zowel de menukaartjes als de naamkaartjes voor de tafelschikking. Het is natuurlijk ook mogelijk om dit zelf te regelen.

Met hart en ziel
Een onvergetelijk huwelijksfeest begint met een persoonlijke kennismaking. Daar proeven jullie al meteen de ambiance die het feest een extra dimensie geeft. En jullie ontmoeten de bevlogen mensen van Parkhotel Horst, die – met hart en ziel – jullie feest tot in de puntjes verzorgen.

Dromen worden werkelijkheid
Het belangrijkste is dat het een dag wordt zoals jullie die samen voor ogen hebben: prachtige locatie, een foto met alle gasten op het bordes met rode loper, bubbels, geurende boeketten, toegewijde bediening, heerlijke gerechten en een swingend avondfeest en na afloop – in de bruidssuite – nog samen nagenieten. In Parkhotel Horst worden dromen werkelijkheid. 

Kortom Parkhotel Horst is een prachtige locatie met heel veel mogelijkheden om in een mooie ambiance jullie huwelijk te vieren. 

Meer informatie?

Bekijk via onderstaande button onze bruidsmap of veem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of 077 397 6000.

Bekijk bruidsmap