Een veilig verblijf
Parkhotel Horst
Discount slider image

Een veilig verblijf

 Fijn dat u er bent. 

 

Natuurlijk boekt u hier tegen de laagste prijs, maar uw gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom laten u wij graag weten wat het hotel doet om u veilig te kunnen ontvangen, zodat u met een gerust hart op reis kan.

 

Maatregelen bekijken

Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Speciale arrangementen
Betaal met iDeal
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Restaurant BØFF | Welkom

Parkhotel Horst beschikt over een aangenaam restaurant genaamd BØFF, een restaurant dat zich kenmerkt door een warme en indrukwekkende sfeer. BØFF is de ideale plek om er even uit te zijn en te genieten van een mooi uitzicht onder het genot van een drankje en hapje. Onze menukaart is met grote zorg samengesteld door onze witte brigade en staat vol met (h)eerlijke gerechten. Voor de echte vleesliefhebbers hebben wij onze unieke BØFF kaart, gemaakt om je te laten ervaren hoe een verrukkelijk vlees kan smaken. Naast een heerlijke menukaart waarop voor ieder wat wils te vinden is, ben je bij ons aan het juiste adres voor de echte Limburgse gastvrijheid!

Website BØFF

 

Heeft u vragen of wilt u reserveren? Laat het ons weten!

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.
  4. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.