Congres

Van catering, aankleding en techniek tot de entertainment en overnachtingen, wij bedenken graag samen met u een totaalconcept voor uw congres.

Zaal - Feest - Parkhotel Horst

Welkom bij Parkhotel Horst

Op zoek naar een bijzondere congres locatie in Noord-Limburg voor 100 tot 225 personen? Welkom bij Parkhotel Horst!

Wij bedenken graag samen met u een totaalconcept voor uw congres. Van catering, aankleding en techniek tot de entertainment en overnachtingen. Alles om bij te dragen aan de impact van het evenement op je gasten. Wist u dat wij ieder jaar meerdere professionele voetbalteams ontvangen voor een voetbalkamp op maat? Dat staat garant voor uitmuntende organisatie en kwaliteit.

Wilt u een spreker in de spotlight op een podium in onze grote zaal? Of wilt u meerder sub ruimtes gebruiken voor brainstromsessies, workshops, break-outsessies en vergaderingen? Met onze 12 multifunctionele zalen en ons bevlogen team welke gewent is om out-of-the-box te denken, kijken we graag naar de beste invulling van uw congres?

Alles onder één dak

Een van de unieke aspecten van onze locatie, is dat u bij ons alles onder één dak vind. En daarbij spreken we niet alleen over onze 78 hotelkamers, restaurant BØFF, ons zwembad en de wellness, maar ook over een perfecte locatie voor een uniek congres.

Want wat is er nu fijner om na een dag hard werken even een mooie wandeling te maken rondom het meer achter ons hotel. Of bezoek samen met uw gasten een van de vele interessante bezienswaardigheden in de omgeving van ons hotel. U kunt zelfs, wanneer het lekker warm is, uw meeting deels buiten laten plaatsvinden. Met een ruim terras en een strandje direct achter ons hotel, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Een heerlijk congres

Ook op culinair gebied verrassen wij u graag met onze uiteenlopende opties. Of u nu opzoek bent naar een buffet met een bepaald thema, een heerlijke 3-gangen diner of lekker hapjes wenst tijdens uw congres, in overleg is er van alles mogelijk. Onze koks denken graag met u mee om de culinaire invulling geheel naar u wens te laten verlopen. Ook dieetwensen zijn voor ons geen enkel probleem.