Bijzondere overnachting Limburg

Bijzondere overnachting Limburg

Bijzondere overnachting in Limburg bij Parkhotel Horst

Voor een bijzondere overnachting in Limburg en luxe verblijfsmogelijkheden, kiest u Parkhotel Horst. Laat ons team van gastvrije professionals uw verblijf onvergetelijk maken. Boek vandaag nog uw bijzondere overnachting en ontdek de schoonheid van Limburg in stijl.

Ontsnap aan de alledaagse routine en dompel uzelf onder in de prachtige natuurlijke omgeving van Limburg. Onze kamers en suites in ons Limburg hotel zijn stijlvol ingericht en bieden alle comfort en luxe die u verwacht. Of u nu kiest voor een comfortabele kamer met uitzicht op het groen of een luxe suite met extra ruimte en voorzieningen, wij zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt tijdens uw overnachting in Limburg.

Kasteeltuinen Arcen | Kasteeltuinen Arrangement

Boek een totaal belevenis

Onze bijzondere overnachtingen in Limburg bieden ook unieke ervaringen. Wat dacht u bijvoorbeeld totaal belevenis waarbij u uw brein kan uitdagen bij Mind Mystery of uw zintuigen kan laten prikkelen bij de Kasteeltuinen in Arcen. Of kies voor een romantische overnachting in een van onze sfeervolle en intieme suites. Ontspan in een bubbelbad of geniet van een glas champagne bij de open haard.

Sauna | Wellness | Parkhotel Horst

Een luxe en comfortabel verblijf

Bij Parkhotel Horst streven we ernaar om uw verblijf zo luxe en comfortabel mogelijk te maken. Onze faciliteiten zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Ontspan in onze Hotel Wellness met sauna, stoombad en verwarmd binnenzwembad. Geniet van de overheerlijke gerechten in ons Restaurant BØFF waar lokale en seizoensgebonden gerechten worden geserveerd. Laad uw auto op met onze Tesla Supercharges en laad zelf op terwijl u geniet van een verfrissend drankje op ons ruime terras. Kortom, Parkhotel Horst heeft alles voor een bijzondere overnachting in Limburg.

Limburgse Peel | Parkhotel Horst

Een bijzondere omgeving

Om uw luxe overnachting in Limburg compleet te maken, biedt ook onze prachtige omgeving talloze mogelijkheden voor ontspanning en verkenning. Maak een wandeling of fietstocht door de bossen, bezoek nabijgelegen historische kastelen en tuinen, of verken schilderachtige dorpjes en steden. Een ding is zeker, tijdens uw verblijf bij Parkhotel Horst, hoeft u zich zeker niet te vervelen.