Aspergefestijn

Op zaterdag 20 april 2024 wordt met het Aspergefestijn de komst van het witte goud weer feestelijk gevierd bij Parkhotel Horst!

Asperges - Parkhotel Horst - Aspergefestijn
Asperges - Parkhotel Horst - Aspergefestijn - Restaurant BØFF

Beleef het Aspergefestijn

Ook dit jaar organiseren wij weer ons Aspergefestijn; een feestelijke avond vol heerlijke gerechten, muziek en een hoop gezelligheid. Zo trappen we het aspergeseizoen, zoals ieder jaar, op een onvergetelijke manier af. Een ideale avond uit samen met vrienden of familie, waarbij u smaakpapillen geprikkeld worden terwijl u geniet van een gezellige ambiance met live muziek.

U wordt ontvangen met een glas prosecco en beleeft de asperges gedurende de avond in al haar glorie. Laat u verwennen door onze keukenbrigade en geniet van verrassende en smaakvolle aspergegerechten, waarbij het hoofdgerecht ‘Asperges op klassieke wijze’ uiteraard niet zal ontbreken. Bijpassende wijnen staan klaar om de gerechten naar ieders wens compleet te maken. Gedurende de avond kunt u genieten van live muziek, wat garant staat voor een onvergetelijke en gezellige sfeer.

Wij heten u welkom vanaf 19:00 uur en de drank (exclusief buitenlands gedestilleerde dranken) is bij de prijs inbegrepen.

Prijzen en overige informatie:

Tickets kosten €89,50 p.p. en zijn via onze collega’s van de receptie in het hotel verkrijgbaar.

Comfort Kamer | Arrangementen | Kamers en Suites

Een compleet verzorgd weekend

Nadat u genoten heeft van de lekkere gerechten, de wijnen en misschien zelf eens dansje heeft gedaan, wilt u natuurlijk niet meer naar huis rijden. Speciaal daarvoor hebben wij een arrangement samengesteld, zodat van uw avondje uit een compleet verzorgd nachtje weg kan maken.

Wanneer u voor ons Aspergefestijn arrangement kiest, krijgt u een overnachting inclusief ontbijt en tickets voor het Aspergefestijn. De prijs voor dit 2-daags Aspergefestijn arrangement is € 154.50 p.p.

U kunt zelf kiezen of u één of twee nachten wenst te verblijven. Maar als u ook nog van onze prachtige omgeving wilt genieten, is een extra nachtje wel erg handig. En wist u dat een extra nacht inclusief ontbijt slechts € 55,- p.p. meer kost?

Aspergefestijn Arrangement

Trap het Aspergeseizoen op een onvergetelijke manier af met ons unieke Aspergefestijn Arrangement!

Meer info
Asperges - Parkhotel Horst - Aspergefestijn - Restaurant BØFF

Wild & Wijn Festijn

Ook dit jaar vieren wij het wildseizoen weer feestelijk met heerlijke wildgerechten, live muziek en inclusief drank!

Meer info
Wild en wijn festijn | Parkhotel Horst | Noord Limburg