Aspergefestijn

Op zaterdag 22 april 2023 wordt met het Aspergefestijn de komst van het witte goud weer feestelijk gevierd bij Parkhotel Horst! Deze sfeervolle avond met live muziek staat garant voor een avond vol beleving voor iedereen.

 

Aspergefestijn

Ook dit jaar organiseren wij weer ons Aspergefestijn; een feestelijk avond vol heerlijke gerechten, muziek en een hoop gezelligheid. Zo trappen we het aspergeseizoen, zoals ieder jaar, op een onvergetelijke manier af. Een ideale avond uit samen met vrienden of familie, waarbij u smaakpapillen geprikkeld worden terwijl u geniet van een gezellige ambiance met live muziek.

U wordt ontvangen met een glas prosecco en beleeft de asperges gedurende de avond in al haar glorie. Laat u verwennen door onze keukenbrigade en geniet van verrassende en smaakvolle aspergegerechten, waarbij het hoofdgerecht ‘Asperges op klassieke wijze’ uiteraard niet zal ontbreken. Bijpassende wijnen staan klaar om de gerechten naar ieders wens compleet te maken. Gedurende de avond kunt u genieten van live muziek, wat garant staat voor een onvergetelijke en gezellige sfeer.

Kortom, ons Aspergefestijn is een leuke avond om met vrienden/familie te beleven!

Wij heten u welkom vanaf 19:00 uur en de drank (exclusief buitenlands gedestilleerde dranken) is inbegrepen.

Tickets kosten €89,50 p.p. en zijn online verkrijgbaar (+2,67 servicekosten p.p.) of via onze collega’s van de receptie in het hotel.

KOOP TICKETS

Een compleet verzorgd weekend

Nadat u met uw gezelschap genoten heeft van de lekkere gerechten, de wijnen en misschien zelf eens dansje heeft gedaan, wilt u natuurlijk niet meer naar huis rijden. Speciaal daarvoor hebben wij een arrangement samengesteld, zodat van uw avondje uit een compleet verzorgd nachtje weg kan maken.

Wanneer u voor ons Aspergefestijn arrangement kiest krijgt u een overnachting inclusief ontbijt en tickets voor het Aspergefestijn. De prijs voor dit 2-daags Aspergefestijn arrangement is € 154.50 p.p.

U kunt zelf kiezen of u één of twee nachten wenst te verblijven. Maar als u ook nog van onze prachtige omgeving wilt genieten, is een extra nachtje wel erg handig. En wist u dat een extra nacht inclusief ontbijt slechts € 35,- p.p. meer kost?

Neem contact op via 077 397 6000 of via info@parkhotelhorst.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een compleet verzorgd weekend!

Reserveer direct