Wild en wijn Festijn

Zoals ieder jaar wordt het wildseizoen ook dit jaar weer feestelijk gevierd bij Parkhotel Horst!

Wild en wijn festijn | Parkhotel Horst | Noord Limburg | Wild diner | Special event

Een overgetelijk avondje uit!

Bent u ook toe aan een gezellig avondje uit, met heerlijke wijn en spijs combinaties en een onvergetelijke sfeer? Dan is het Wild & Wijn festijn echt iets voor u!

Zoals ieder jaar wordt het wildseizoen ook dit jaar weer feestelijk gevierd bij Parkhotel Horst! Deze sfeervolle avond op zaterdag 11 november staat garant voor een avond vol beleving voor iedereen.

Genietend in een herfstachtige sfeer, nemen wij u graag mee door de wereld van wijn en spijs. Laat u verwennen door onze keukenbrigade, en geniet van verrassende en smaakvolle wildgerechten. Bij deze gerechten worden speciaal geselecteerde wijnen geserveerd, die wij graag voor u toelichten, waardoor u een complete smaakbeleving kunt ervaren.

Ook dit jaar zorgen wij voor passende live muziek! Zoals DUO UNIEK, onze band die in vorige edities de muzikale omlijsting verzorgde en de handen op elkaar kreeg. Zij zorgde gegarandeerd voor een onvergetelijke sfeer, zelfs om de voetjes van de vloer te krijgen.

Kortom, ons Wild & Wijn festijn is een leuke avond om met vrienden/familie te beleven!

De drank (exclusief buitenlands gedestilleerde dranken) is inbegrepen.

Meer informatie over tijden en prijzen volgt! Houdt onze pagina in de gaten!

 

Een heerlijke weekendje weg

Wat is er nu fijner dan na een gezellige avond eten en drinken met uw partner of vrienden, u geen zorgen te hoeven maken over hoe u thuis komt. Wij geven u de mogelijkheid om uw bezoek aan het wild en wijn festijn te combineren met een overnachting in een van onze comfortabele hotelkamers, inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet de volgende ochtend. U heeft zelfs de mogelijkheid om twee nachten te verblijven, zodat u voldoende tijd heeft om onze indrukwekkende omgeving te verkennen.

Benieuwd naar de prijzen van onze Wild en Wijn festijn arrangementen? Deze informatie volgt op korte termijn!