Wild en wijn Festijn

Zoals ieder jaar wordt het wildseizoen ook dit jaar weer feestelijk gevierd bij Parkhotel Horst!

Wild en wijn festijn | Parkhotel Horst | Noord Limburg

Een onvergetelijk avondje uit!

Ervaar een onvergetelijke avond uit tijdens ons Wild & Wijn festijn! Als u op zoek bent naar een gezellige avond met heerlijke wildgerechten, live muziek en een onvergetelijke sfeer, dan is dit evenement echt iets voor u. Bij Parkhotel Horst vieren we het wildseizoen op vrijdag 8 november 2024 in stijl!

In een herfstachtige sfeer laten wij uw smaakpapillen prikkelen, terwijl u geniet van een warme ambiance met live muziek. Laat onze getalenteerde keukenbrigade u verwennen met verrassende en smaakvolle wildgerechten. Daarbij serveren wij speciaal geselecteerde wijnen die we graag voor u toelichten, waardoor u een complete smaakbeleving kunt ervaren.

En dat is nog niet alles! We hebben ook dit jaar voor passende live muziek gezorgd, met DUO UNIEK, de band die in eerdere edities al voor een onvergetelijke sfeer zorgde en zelfs de dansvloer vulde.

Kortom, ons Wild & Wijn festijn is een geweldige avond om samen met vrienden en familie van te genieten. Mis deze unieke belevenis niet!

Wij heten u welkom vanaf 19:00 uur. De drank (exclusief buitenlands gedestilleerde dranken) is inbegrepen.

Een compleet verzorgd weekend

Nadat u genoten heeft van de lekkere gerechten, de wijnen en misschien zelf eens dansje heeft gedaan, wilt u natuurlijk niet meer naar huis rijden. Speciaal daarvoor hebben wij een arrangement samengesteld, zodat van uw avondje uit een compleet verzorgd nachtje weg kan maken.

Wanneer u voor ons Wild en Wijn festijn arrangement kiest, krijgt u een overnachting inclusief ontbijt en tickets voor het Wild en Wijn festijn. De prijs voor dit arrangement is € 159.50 p.p.

U kunt zelf kiezen of u één of twee nachten wenst te verblijven. Maar als u ook nog van onze prachtige omgeving wilt genieten, is een extra nachtje wel erg handig. En wist u dat een extra nacht inclusief ontbijt slechts € 60,- p.p. meer kost?

Prijzen en overige informatie

Tickets voor het Wild en Wijn festijn kosten €94,50 p.p. en zijn online verkrijgbaar (+2,67 servicekosten p.p.) of via onze collega’s van de receptie in het hotel.

De drank (exclusief buitenlands gedestilleerde dranken) is tijdens het festijn bij de prijs inbegrepen.

 

Wild & Wijn Festijn arrangement

10 – Jan Velthuis

Hier het afgelopen weekend geweest. Er was een wild weekend. Wij hebben daar heerlijk wild gegeten. Dus allerlij wild vleessoorten en de bijbehorende wijnen. Het was top. Een supergezellig avond met wild, wijn en een heerlijk dessert. De kamer was top en het ontbijt was prima. Een aanrader is dit weekend!

Beleef dezelfde ervaring als Jan Velthuis
Boek deze ervaring
Wild & wijn arrangement | Parkhotel Horst

Wild & Wijn Arrangement

Ook dit jaar vieren wij het wildseizoen weer feestelijk met heerlijke wildgerechten, live muziek en inclusief drank! Met dit arrangement…

Meer informatie
Wild en wijn festijn | Parkhotel Horst | Noord Limburg

Aspergefestijn

Ook dit jaar openen wij het Aspergeseizoen weer met een onvergetelijke avond voor iedereen!

Meer informatie
Limburgse Asperges - Parkhotel Horst