Een veilig verblijf
Parkhotel Horst
Discount slider image

Een veilig verblijf

 Fijn dat u er bent. 

 

Natuurlijk boekt u hier tegen de laagste prijs, maar uw gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom laten u wij graag weten wat het hotel doet om u veilig te kunnen ontvangen, zodat u met een gerust hart op reis kan.

 

Maatregelen bekijken

Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Speciale arrangementen
Betaal met iDeal
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Feesten aan het water

Voor uw bedrijfs- of familiefeest vormt Parkhotel Horst de ideale ambiance. Onze zalen, die bij mooi weer met het aangrenzende terras kunnen worden gebruikt, bieden een prachtig uitzicht over het water van de Kasteelse bossen.

U kunt bij ons terecht voor feesten van 20 tot 500 personen! Wij kunnen u daarvoor diverse all-in themafeesten aanbieden, maar het is natuurlijk altijd mogelijk een feest-naar-wens te organiseren. Wij beschikken over nauwe contacten met artiesten- en evenementenbureaus, waardoor wij u kunnen helpen uw feest een bijzondere dimensie te geven. U kunt de organisatie van uw feest met een gerust hart aan ons vakbekwame team overlaten.

Flexibiliteit, een prima keuken en een vlotte bediening staan garant voor een geslaagde happening!

Wij geven u met alle plezier een rondleiding door onze mooie accommodatie, nemen uw speciale wensen op en maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

U kunt daartoe contact met ons opnemen, wij hopen u dan zo spoedig mogelijk te kunnen helpen.

 

 

Feesten