Een veilig verblijf
Parkhotel Horst
Discount slider image

Een veilig verblijf

 Fijn dat u er bent. 

 

Natuurlijk boekt u hier tegen de laagste prijs, maar uw gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom laten u wij graag weten wat het hotel doet om u veilig te kunnen ontvangen, zodat u met een gerust hart op reis kan.

 

Maatregelen bekijken

Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Speciale arrangementen
Betaal met iDeal
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Centrum Venlo

Wil je er graag een leuk dagje op uit gaan, dan is Venlo Centrum Zuid een goede locatie om eens een kijkje te nemen.

Venlo is een stad in Noord-Limburg gelegen aan een bocht van de Maas. De venlonaren noemen hun eigen stadje liefkozend 'Het stadje van lol en plezier'. De stad heeft een lange historie en mede daardoor een karakteristieke binnenstad. De stad kent nog de oude stratenstructuur van de middeleeuwen, met een stadhuis uit de 15de eeuw en kronkelige straatjes die de diverse pleinen verbinden. Met de vele leuke winkels, ateliers en heerlijke restaurants zul jij je hier niet snel vervelen. 

De Maasboulevard is een nieuwe deel van het centrum en inmiddels een échte boulevard geworden. De Maasboulevard is de plek voor jong en oud, met de prachtige uiterwaarde in de zomer en een knusse winkelstraat in de winter. De Maasboulevard is modern, voorziet in een groot aanbod in winkels en diverse eetgelegenheden. De nieuwe ontmoetingsplek van Venlo!

MEER INFO