Een veilig verblijf
Parkhotel Horst
image

Een veilig verblijf

 Fijn dat u er bent. 

 

Natuurlijk boekt u hier tegen de laagste prijs, maar uw gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom laten u wij graag weten wat het hotel doet om u veilig te kunnen ontvangen, zodat u met een gerust hart op reis kan.

 

Maatregelen bekijken

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Speciale arrangementen
Betaal met iDeal
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Schitterende wandeltocht door de Kasteelse bossen

Lopend tussen de vallende bladeren, gekleurde bomen en een verkoelende bries, dan kan dat maar één ding betekenen: Het herfstseizoen is begonnen! De mooiste tijd om je wandelschoenen aan te trekken en om gaan te genieten van al het moois dat de Kasteelse bossen te bieden hebben.

Het natuurgebied, dat ongeveer uit 100 hectare bestaat, is van oorsprong een landgoedbos dat behoorde bij Huys ter Horst. De kasteelruïne is nog altijd een overblijfsel van dit landgoed. Deze ruïne en nog veel meer mooie plekjes zijn te bewonderen tijdens deze schitterende tocht.

Speciaal voor jou hebben wij drie prachtige wandelroutes van 4.4, 6.7 en 7.6 km samengesteld. Voordat je hieraan begint, ontvang je bij Parkhotel Horst een warm welkom; je mag namelijk eerst genieten van een warm drankje met een lekker stuk appeltaart met slagroom. Het hotel is het start- en eindpunt van alle drie de wandelroutes. Nadat je tocht erop zit en je een frisse neus hebt gehaald, mag je bij het Parkhotel nog een warm broodje uitkiezen. Dat is nog eens lekker na een flinke wandeling.

Inhoud Herfstwandeling:

  • Warme chocomel/koffie/thee en appeltaart met slagroom
  • Broodje curryworst of broodje rookworst met zuurkool
  • Keuze uit drie prachtige wandelroutes

Prijs: Van €13,50 voor €9,95.


Genieten van een coronaproof uitje met de kids!
Deze actie is beschikbaar van 4 november tot 20 december.

 

walking
img_20200615_145752.1
img_20200615_145058.1
groepje-dames-wandelen-in-maasduinen