Een veilig verblijf
Parkhotel Horst
Discount slider image

Een veilig verblijf

 Fijn dat u er bent. 

 

Natuurlijk boekt u hier tegen de laagste prijs, maar uw gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom laten u wij graag weten wat het hotel doet om u veilig te kunnen ontvangen, zodat u met een gerust hart op reis kan.

 

Maatregelen bekijken

Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Speciale arrangementen
Betaal met iDeal

Aspergefestijn

Op zaterdag 22 april 2023 wordt de komst van het witte goud weer feestelijk gevierd bij Parkhotel Horst! Deze sfeervolle avond met live muziek staat garant voor een avond vol beleving voor iedereen.

U wordt ontvangen met een glas prosecco en beleeft de asperges gedurende de avond in al haar glorie. Laat u verwennen door onze keukenbrigade en geniet van verrassende en smaakvolle aspergegerechten, waarbij het hoofdgerecht ‘Asperges op klassieke wijze’ uiteraard niet zal ontbreken. Bijpassende wijnen staan klaar om de gerechten naar ieders wens compleet te maken. Gedurende de avond kunt u genieten van live muziek, wat garant staat voor een onvergetelijke en gezellige sfeer.

Kortom, ons Aspergefestijn is een leuke avond om met vrienden/familie te beleven!

Wij heten u welkom vanaf 19:00 uur en de drank (exclusief buitenlands gedestilleerde dranken) is inbegrepen.


Tickets kosten €89,50 p.p. en zijn online verkrijgbaar (+2,67 servicekosten p.p.) of via onze collega’s van de receptie in het hotel. 

Koop tickets

Wilt u van dit unieke event een volledig verzorgd nachtje weg maken? Reserveer dan ons 2-DAAGS  ASPERGEFESTIJN ARRANGEMENT VOOR € 154,50 p.p.  

En wist u dat een EXTRA NACHT inclusief ontbijt SLECHTS € 35,- p.p. meer kost? Neem contact op via 077 397 6000 of via info@parkhotelhorst.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een compleet verzorgd weekend!