Een veilig verblijf
Parkhotel Horst
image

Een veilig verblijf

 Fijn dat u er bent. 

 

Natuurlijk boekt u hier tegen de laagste prijs, maar uw gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom laten u wij graag weten wat het hotel doet om u veilig te kunnen ontvangen, zodat u met een gerust hart op reis kan.

 

Maatregelen bekijken

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Speciale arrangementen
Betaal met iDeal
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Zomerse specialiteiten van restaurant BØFF

Aardbeien Plankje & Aardbeien Romanoff

Wie houdt er niet van aardbeien? Het zomerkoninkje is een van de populairste fruitsoorten en tijdens de zomer volop verkrijgbaar in Nederland. Vooral in Noord-Limburg wemelt het van de aardbeienvelden en kassen vol met de lekkerste en zoetste aardbeien! Hier vind je eveneens het gezondste en meest vitaminerijke park van Nederland, Aardbeienland.  Dit sprookjesachtige themapark prikkelt al je zintuigen om de aardbei te leren kennen. En aangezien wij ook erg enthousiast worden deze heerlijke, rode, sappige vruchten, hebben wij een heerlijk aardbeienplankje samengesteld met aardbeien afkomstig van Aardbeienland.

Met ons proeverij aardbeienplankje maak je kennis met diverse bereidingen en smaakcombinaties van de aardbei. Een aardbei is namelijk een veelzijdig stuk fruit, waar je verrassende combinaties mee kan maken. Een fruitige smoothie, heerlijke tiramisu, gemarineerde aardbeien, verfrissend sorbetijs, zoete macarons… laat je verrassen door onze koks en kom bij BØFF proeven hoe heerlijk de Noord Limburgse aardbeien zijn. Uiteraard staan ook deze zomer onze Aardbeien Romanoff weer op de kaart. Heerlijk op het terras in het zonnetje terwijl je geniet van het weidse uitzicht, maar uiteraard ook van het verrukkelijke dessert.

Aardbeienplankje € 9,50 p.p.
Aardbeien Romanoff € 9,00 p.p.

Aardbeienplank
Aardbeien Romanoff
Aardbeienplank
Aardbeien Romanoff