Een veilig verblijf
Parkhotel Horst
image

Een veilig verblijf

 Fijn dat u er bent. 

 

Natuurlijk boekt u hier tegen de laagste prijs, maar uw gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom laten u wij graag weten wat het hotel doet om u veilig te kunnen ontvangen, zodat u met een gerust hart op reis kan.

 

Maatregelen bekijken

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Speciale arrangementen
Betaal met iDeal
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Wild & Wijn Avond

Ook dit jaar openen wij het wildseizoen feestelijk. In verband met het Coronavirus wel iets anders dan andere jaren, maar minstens net zo leuk. Of misschien zelfs leuker! Zaterdagavond 31 oktober staat garant voor een avond vol beleving voor iedereen!

Genietend in een herfstachtige sfeer, nemen wij U graag mee door de wereld van wijn en spijs. Laat U verwennen door onze keukenbrigade en geniet van een zes-gangen diner vol verrassende en smaakvolle wildgerechten. Gedurende de avond geeft onze chef-kok bij iedere gang een uitleg over het gerecht, dat hij met passie heeft bereid.

Bij ieder gerecht wordt ook een wijn geserveerd, die zorgvuldig is uitgekozen door onze sommelier. Hij legt uit waarom hij juist die heeft gekozen en uit welk land en streek die komt. Nadat onze chef-kok en sommelier hun uitleg hebben gegeven, mag U gaan genieten van een heerlijke spijs & wijn combinatie.

Gedurende de avond verzorgen onze troubadours de muzikale omlijsting. Zij lopen gezellig tussen de tafeltjes door, zodat iedereen van dichtbij kan genieten van de muziek, die zij ten gehore brengen. Zij brengen de gemoedelijke sfeer, die hoort bij deze avond.

Kortom, de Wild & Wijn avond is een hele leuke avond voor familie en vrienden, die U niet mag missen!

De avond begint om 19:00 uur en drank (exclusief buitenlands gedistilleerd) is inclusief tot 00:00 uur

All-in Ticket €79,50 p.p (+ €3,12 reserveringskosten p.p.) 

Boek uw ticket hier

All-in Ticket + 1 overnachting €134,50 p.p.

Boek uw verblijf hier

All-in Ticket + 2 overnachtingen €164,50 p.p

Boek uw verblijf hier