Een veilig verblijf
Parkhotel Horst
image

Een veilig verblijf

 Fijn dat u er bent. 

 

Natuurlijk boekt u hier tegen de laagste prijs, maar uw gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom laten u wij graag weten wat het hotel doet om u veilig te kunnen ontvangen, zodat u met een gerust hart op reis kan.

 

Maatregelen bekijken

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Speciale arrangementen
Betaal met iDeal
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Wild & Wijn Festijn

Bent u ook toe aan een gezellig avondje uit, met heerlijke wijn en spijs combinaties en een onvergetelijke sfeer? Dan is het Wild & Wijn festijn, echt iets voor u!

Zoals ieder jaar wordt het wildseizoen ook dit jaar weer feestelijk gevierd bij Parkhotel Horst! Deze sfeervolle avond op zaterdag 13 november staat garant voor een avond vol beleving voor iedereen.

Genietend in een herfstachtige sfeer, nemen wij u graag mee door de wereld van wijn en spijs. Laat u verwennen door onze keukenbrigade, en geniet van verrassende en smaakvolle wildgerechten. Bij deze gerechten worden speciaal geselecteerde wijnen geserveerd, die wij graag voor u toelichten, waardoor u een complete smaak beleving kunt ervaren.   

Gedurende de avond zal er een troubadour rondlopen, die voor een muzikale invulling zorgen. Dat staat garant voor een onvergetelijke en gezellige sfeer!

Kortom, ons Wild & Wijn festijn is een leuke avond om met vrienden/familie te beleven!

Wij heten u welkom vanaf 18:00 uur. De drank (exclusief buitenlands gedestilleerde dranken) is inbegrepen tot 00:00 uur.

All-in Ticket €79,50 p.p (+ €3,12 reserveringskosten p.p.) 

Boek hier uw ticket

All-in Ticket + 1 overnachting €134,50 p.p.

Meer informatie


All-in Ticket + 2 overnachtingen €164,50 p.p

Meer informatie