Een veilig verblijf
Parkhotel Horst
image

Een veilig verblijf

 Fijn dat u er bent. 

 

Natuurlijk boekt u hier tegen de laagste prijs, maar uw gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom laten u wij graag weten wat het hotel doet om u veilig te kunnen ontvangen, zodat u met een gerust hart op reis kan.

 

Maatregelen bekijken

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Speciale arrangementen
Betaal met iDeal
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Kerst

Geniet tijdens de Kerstdagen van lekker eten en gezellig samenzijn. Parkhotel Horst biedt voor ieder wat wils, van Kerstbrunch tot Diner Dansant! Bekijk hieronder alle mogelijkheden. Tijdig reserveren is aan te bevelen.

 

KERSTBRUNCH

Geniet met uw gezelschap van deze uitgebreide feestelijke brunch met o.a. koude en warme gerechten, mooie streekproducten, diverse broodsoorten, heerlijke vruchtensappen, koffie, thee en melk. We sluiten af met een spetterend dessertbuffet. Speciaal voor onze jonge gasten is er een apart kinderbuffet, zijn er grimeurs en krijgen ze een verrassing, zodat ook zij (en u) een heerlijke middag uit hebben. Ook zal er een leuke kinderfilm gedraaid worden. Aanvang 11:00 uur. 

Prijs 1e Kerstdag: €33,50 p.p.
Prijs 2e Kerstdag: €31,50 p.p.

Kinderen 3 t/m 5 jaar €12,50
Kinderen 6 t/m 12 jaar €17,50

FAMILIE KERSTDINCH

Geniet samen met uw gezin van deze luxe Kerstdinch. Onbezorgd buitenshuis eten in een schitterend aangeklede Kerstambiance. Wij verzorgen heerlijke koude en warme gerechten gemaakt van diverse streekproducten, inclusief een spetterend dessertbuffet. Voor kinderen hebben wij voldoende keuze, zijn er grimeurs en krijgen ze een leuke verrassing, zodat ook zij heerlijk in de watten worden gelegd! Op 1e Kerstdag zal er een leuke kinderfilm gedraaid worden en op 2e Kerstdag zal er live een spetterend kersttheater voor de kids opgevoerd worden. Plezier gegarandeerd! Aanvang 17:00 uur.

Prijs 1e Kerstdag: €34,50 p.p.
Prijs 2e Kerstdag: €32,50 p.p.


Kinderen 3 t/m 5 jaar €12,50
Kinderen 6 t/m 12 jaar €17,50

DINER DANSANT
1e Kerstdag

Liefhebbers van lekker eten en drinken kunnen op 1e Kerstdag vanaf 19:00 uur genieten van een zorgvuldig samengesteld vijfgangendiner. De dansliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan een breed repertoire, wat tevens aangepast wordt aan de wensen van onze gasten.

Prijs: €59,50 p.p.

DINER MET LIVE MUZIEK
2e Kerstdag

Op 2e Kerstdag ontvangen wij u graag om 19:00 uur in ons restaurant voor een verrukkelijk viergangendiner. Het wordt een gezellige informele avond welke wordt omlijst met sfeervolle live muziek.

Prijs: €49,50 p.p.

Reserveren

Wilt u graag reserveren voor een van bovenstaande mogelijkheden? Vul dan hier uw contactgegevens in en wij zullen contact met u opnemen. Geef door op welke dag u wilt komen, met hoeveel personen u komt en eventueel de leeftijd van de kinderen. 
Telefonisch reserveren kan natuurlijk ook, daarvoor kunt u bellen met onze receptie op 077-3976000.

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.