Een veilig verblijf
Parkhotel Horst
image

Een veilig verblijf

 Fijn dat u er bent. 

 

Natuurlijk boekt u hier tegen de laagste prijs, maar uw gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom laten u wij graag weten wat het hotel doet om u veilig te kunnen ontvangen, zodat u met een gerust hart op reis kan.

 

Maatregelen bekijken

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Speciale arrangementen
Betaal met iDeal
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Omgeving Parkhotel Horst

Parkhotel Horst ligt midden in het toeristische hart van het land van Peel en Maas. Prachtige wandel- en fietsroutes doorkruisen het bosrijke gebied waarbij verstilde maasdorpjes worden afgewisseld met prachtige natuurgebieden, zoals Nationaal Park de Maasduinen en Nationaal Park de Grote Peel.

Binnen een straal van 10 km bevinden zich tal van toeristische attracties, zoals het pittoreske maasdorpje Arcen met haar beroemde Kasteeltuinen Arcen, het Thermaalbad Arcen en de speciaalbierbrouwerij Hertog Jan. Ook bevinden zich 2 goede Escape Rooms in de omgeving; Forbidden Floors en Kasteel Huys ter Horst.

Voor de kinderen zijn Toverland in Sevenum, Mind Mystery in Horst en Aardbeienland in Horst een waar paradijs. In Horst is de voormalige kantfabriek omgetoverd in een heus Kantmuseum waar u zich in de textielindustrie van rond 1900 waant.

Wie van golf houdt komt in deze streek volop aan zijn trekken en heeft keuze uit enkele prachtige 18-holes banen, zoals de Golfhorst in Horst-America of de Peelse Golf in Evertsoord. De streek biedt ook andere sportieve mogelijkheden zoals handboogschieten, survival- en solextochten en tal van andere teamchallenge-mogelijkheden.

Noord-Limburg staat bekend om haar typische streekproducten:
Asperges, champignons, aardbeien, blauwe bessen en rozen! Een bezoek aan Asperge- en Champignonmuseum de Locht, De Paddestoelerij, Aardbeienland, Hayberries Stop en rozendorp Lottum zijn daarom zeker de moeite waard.

Een bezoek aan Venlo, Maastricht of Designer Outlet Roermond ligt voor de hand en de ligging nabij mondaine Duitse winkelsteden zoals Düsseldorf, Krefeld en Mönchengladbach geven de streek ook nog een internationaal tintje.

Fietsen
Evenementen