Een veilig verblijf
Parkhotel Horst
image

Een veilig verblijf

 Fijn dat u er bent. 

 

Natuurlijk boekt u hier tegen de laagste prijs, maar uw gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom laten u wij graag weten wat het hotel doet om u veilig te kunnen ontvangen, zodat u met een gerust hart op reis kan.

 

Maatregelen bekijken

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Speciale arrangementen
Betaal met iDeal
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Mind Mistery

Waan je in de mysterieuze wereld van Siebrandt, een eigenzinnige uitvinder die hier ooit woonde en tijdens een van zijn experimenten een enorme knal veroorzaakte, die het huis op z’n kop heeft gezet. Er is nooit meer iets van Siebrandt vernomen, maar bij Mind Mystery kom je alles over hem te weten.

Heb je weleens door een huis gewandeld waarbij je de vloer niet kunt aanraken en je met alle gemak over het plafond loopt? Een handstand op de eettafel of een badkuip met slechts een pink in de lucht houden? Met meer dan 100 optische illusies, trucjes, activiteiten en bezienswaardigheden is het themapark in deze vorm uniek en biedt Mind Mystery vertier en verbazing voor jong en oud. In het park vind je naast het huis op z’n kop een spiegeldoolhof, vortex, kaleidoscoop, een Ames room, een museum vol optische kunst en hologrammen en (on)oplosbare puzzels en raadsels. Genoeg te doen dus voor een vermakelijk middagje breinbreken.

Combineer met het Mind Mistery-arrangement!

entree-mm
koptische
klein-groot
mindmistery