1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Kerst in Limburg

WAAROM NAAR PARKHOTEL HORST TIJDENS DE KERSTDAGEN?

Kerst vieren in Limburg staat garant voor een hoop vrolijkheid en gezellige dagen. Het is de periode waarin winkels uitpakken met sfeervolle verlichting en feestelijke versieringen en waarin cafés en restaurants lekkere winterse maaltijden, Glühwein en warme chocolademelk serveren. De lokale kerstmarkten en ijsbanen dragen ook bij aan het kerstgevoel, waarvoor u naar Limburg mag komen.

Die sfeer en dat gevoel vindt u ook terug in onze accommodatie. Parkhotel Horst ligt verscholen in het landelijke groen van Kasteelpark Ter Horst, op een plaats met een rijke en tastbare historie. Bij ons gaat grootsheid en Bourgondisch genieten moeiteloos samen met serene rust en pure luxe. Bijvoorbeeld in onze knusse brasserie bij de open haard, maar ook bij het zwembad, het stoombad, de sauna’s en in onze Wellness lounge.     KLIK HIER VOOR ONZE ARRANGEMENTEN

WAT IS ER TE DOEN? 

In de kerstperiode hoeft u zich niet te vervelen. Onze regio heeft talloze mogelijkheden om uw dag leuk te besteden. Bijvoorbeeld op en rond de ijsbanen van Horst en Venray, een rondleiding in de Hertog Jan Bierbrouwerij, lekker rondsnuffelen op de kerstmarkten van o.a. Düsseldorf en het bedevaartplaatsje Kevelaer, luxe shoppen in Designer Outlet Center Roermond, cultuur snuiven bij Oorlogsmuseum Overloon, Streekboerderij De Locht en andere musea, een flinke wandeling in één van de drie Nationaal Parken in onze regio (De Hamert, De Maasduinen, Boshuizerbergen) of een korte recreatieve wandeling rondom ons hotel. Kortom, teveel mogelijkheden om allemaal te ondernemen in één kerstvakantie.

 

 

KERSTARRANGEMENTEN

Speciaal voor de feestdagen hebben wij een aantal kerstarrangementen samengesteld. Die zijn allemaal gebaseerd op overnachtingen inclusief ontbijt en een diner met live muziek op beide kerstdagen. Indien u wilt, kunt u een dansje wagen op de vrolijke noten van de kerstband.  
Klik hier voor onze arrangementen

Kerstarrangementen
Kerst brunch/dinch