Een veilig verblijf
Parkhotel Horst
image

Een veilig verblijf

 Fijn dat u er bent. 

 

Natuurlijk boekt u hier tegen de laagste prijs, maar uw gezondheid is op dit moment veel belangrijker. Daarom laten u wij graag weten wat het hotel doet om u veilig te kunnen ontvangen, zodat u met een gerust hart op reis kan.

 

Maatregelen bekijken

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
Speciale arrangementen
Betaal met iDeal
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen


De omgeving van Parkhotel Horst


Natuur & Stad

Omringd door de Kasteelse Bossen, is er aan natuur rondom het Parkhotel Horst geen tekort. Geniet hier tijdens wandelingen of fietstochten van de groene omgeving. Om uw tocht nog aangenamer te maken, bieden wij u picknickpakketten met luxe baguettes, belegd met tonijn of tomaat en mozzarella, een flesje jus d’orange, cola of water, vers fruit en een energierijke Snicker. Zo kunt u er, voor 12,50 per persoon, de hele dag op uit! 

Met verschillende wandelroutes in de buurt, langs bijzondere locaties, kunt u tijdens uw verblijf de natuur van Limburg ontdekken. Geniet daarbij van het snel afwisselende landschap: bos, heide, vennen. Waai er lekker uit, kom er tot rust en laat je verrassen door de grootsheid van het gebied.

Verkent u liever stedelijke oudheid? Venray, Venlo en Helmond zijn met de auto zeer goed te bereiken. Een tip van Parkhotel Horst? Bezoek het oude centrum van Venlo aan de Maas en geniet er van de historie.

Activiteiten

Vraagt u zich wat u tijdens uw verblijf kunt doen, zien en beleven? We helpen u graag! Daarom stelde we een lijst op met de leukste activiteiten rondom het hotel. Lees snel verder.

Boven de lijst staat het bijzondere Mind Mystery. Waan je in de mysterieuze wereld van Siebrandt, een eigenzinnige uitvinder die hier ooit woonde en tijdens een van zijn experimenten een enorme knal veroorzaakte, die het huis (letterlijk) op zijn kop heeft gezet. Bezoek het museum en ontdek alles over de grote kunstenaars, bekijk talloze hologrammen en allerlei optische kunst. Verdwaal in het spiegeldoolhof, speel puzzels en verlies de zwaartekracht in een gigantische ruimtelijke illusie. Dit alles en nog veel meer voor een gezellige ochtend of middag vertier bij Mind Mystery

Geniet in een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. In het pittoreske dorpje Arcen, gelegen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg ligt park Kasteeltuinen Arcen, met meer dan 15 unieke tuinen die zijn aangelegd rondom een historische buitenplaats met een 17e-eeuwse kasteel. In 2020 zijn zij met de gouden award: Leukste uitje van Limburg bekroond. Een must-see!

Liefhebber van een culinair uitstapje? De Smaakboerderij De Gastendonk verzorgt kookworkshops waar jij je eigen gerechten bereidt. De workshops variëren van gemakkelijk tot exclusief, van Italiaans tot kreeft, vegetarisch of volledig plantaardig. Wil je een ‘prive-workshop’, zorg dan dat je met minstens 8 personen gaat (max. 15). Met meer dan 15 personen dineren? Neem dan even contact met hen op. Een onwijs leuke en lekkere ervaring.

Een aanrader voor het gezin is Attractiepark Toverland. Het goed onderhouden park biedt grenzeloos plezier voor de kinderen, gave attracties en is gevuld met schitterende bloemperken, mooie vijvers, klimtoestellen, picknickplekken en meer. Tevens zijn er genoeg mogelijkheden tot eten en drinken. Een geweldig park voor het jonge gezin.

Natuurlijk is er nog veel meer te doen rondom het hotel, maar het is teveel om alles te noemen. Wil je meer weten? Neem een kijkje op Tripadvisor!

 

Fietsen
Evenementen